Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 13:10

Φίλαθλος προσπάθησε να φιλήσει δημοσιογράφο της ΕΡΤ στον αέρα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Φίλαθλος προσπάθησε να φιλήσει δημοσιογράφο της ΕΡΤ στον αέρα (Βίντεο)

Ενα τρυφερό φιλί από άνδρα, σε ζωντανή μετάδοση, δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο Μουντιάλ Ιωσήφ Νικολάου.

Ο δημοσιογράφος πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του, είπε ένα «όχι ρε φίλε μου», και συνέχισε την μετάδοση και την συνομιλία του με το στούντιο της ΕΡΤ. Πρόσθεσε μονάχα, «να ήταν γυναίκα να την αφήναμε ρε παιδιά», αλλά τέτοιο περιστατικό δεν συνέβη.

Ο Ιωσήφ Νικολάου είναι ο πρώτος άνδρας δημοσιογράφος που δέχεται τέτοιου είδους παρενόχληση από φίλαθλο. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά με θύματα γυναίκες δημοσιογράφους, που δέχθηκαν επιθέσεις από φιλάθλους προκαλώντας την αγανάκτησή τους.

Τα απρόοπτα για τον δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης συνεχίστηκαν όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά, άρχισαν να χορεύουν πίσω του οπαδοί άλλων ομάδων.

Όταν, όμως, δίπλα του βρέθηκαν δύο νεαρές Γαλλίδες, ο δημοσιογράφος σε ετοιμότητα, τους ζήτησε στα αγγλικά να πούν μια καλησπέρα στην Ελλάδα, με την ατάκα αυτή, ωστόσο, να προσελκύει δίπλα του και άλλους οπαδούς των τρικολόρ. Τελικά οι οπαδοί απομακρύνθηκαν και η live μετάδοση συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.

Πηγή: iefimerida


NEWSLETTER