Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 09:30

Καταστάσεις στα instagram stories που προκαλούν... δυσφορία!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το instagram έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο must μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του να αυξάνονται συνεχώς.

Η εφαρμογή έγινε γνωστή χάρη στα φίλτρα φωτογραφιών του, ενώ σήμερα διαθέτει φίλτρα και για βίντεο, καθώς επίσης και πληθώρα άλλων εργαλείων και επιλογών.

Μια από αυτές είναι και τα περιβόητα instagram stories, τα οποία κάνουν καθημερινά την εμφάνιση τους στις οθόνες μας, κάνοντας μας άλλες φορές να χαμογελάσουμε για ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα εντυπωσιακό τοπίο που βλέπουμε και άλλες να... κουραστούμε από την επανάληψη και την... υπερβολή που παρατηρείται σε ορισμένα θέματα.

Με αφορμή λοιπόν την δεύτερη περίπτωση ας δούμε με χιουμοριστική αλλά και... καυστική διάθεση ορισμένες τέτοιες περιπτώσεις:

- Αφιερώσεις τραγουδιών εν ώρα οδήγησης...

via GIPHY

Είναι μια μόδα που έχει καθιερωθεί κυρίως από το ανδρικό φύλο και έχει να κάνει με live μεταδόσεις τραγουδιών από το ράδιο που περιλαμβάνουν τις περισσότερες φορές λαϊκά άσματα, με φόντο το παρμπρίζ του Ι.Χ. Ιδίως τα κομμάτια "Στην Καρδιά" του Θέμη Αδαμαντίδη και το "Θέλω να σε ξαναδώ" του Πάνου Κιάμου αναπαράγονται σε καθημερινή βάση (δυστυχώς), με το σκεπτικό να το δει η κοπελιά και να σκεφτεί πως ακόμα και στον δρόμο ο καλός της την σκέφτεται... Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να κρατάς το κινητό στο χέρι και να έχεις προφανώς το μυαλό σου σε αυτό, εν ώρα οδήγησης, δημιουργώντας κινδύνους για κάποιο τροχαίο. Αλλά δύσκολα συγκινεί κάποιους η συμπεριφορά αυτή...

Ας δείξουμε πως αγαπάμε ή πως έχουμε... νταλκάδες και ας ρισκάρουμε λίγο παραπάνω βρε αδερφέ...

- Instastories Polls...

via GIPHY

Είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων μηνών στο instagram. Να πάρω αυτό το παντελόνι (ΝΑΙ/ΟΧΙ); Τέλος η δίαιτα (ΝΑΙ/ΙΣΩΣ); Μήπως είμαι κουραστικός; (ΝΑΙ/ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ);

Τα polls ήρθαν για να μας βάλουν σε διλήμματα του τύπου αν κάποιος πρέπει να πιεί καφέ ή ποτό, να φάει πιτόγυρο με τζατζίκι ή σος, ή αν πρέπει να βγει ή να κάτσει σπίτι. Προβληματισμούς με λίγα λόγια που αν μη τι άλλο χρειάζονται την συμβουλή πολλών φίλων.

Τώρα για το αν απαντάει κάποιος σε αυτά τα σοβαρά προβλήματα είναι ένα άλυτο ερώτημα.

- Πάαααααρα... πολλά hashtags

Έβαλες, την ώρα, έβαλες και την θερμοκρασία (άγνωστο γιατί), μπήκε και η τοποθεσία, τάγκαρες και τους υπόλοιπους... Και μετά; Χάθηκε η ουσία της φωτογραφίας από τα πολλά γράμματα και τους αριθμούς.

Πάλι καλά δεν έχουμε δει ακόμα τους σφυγμούς της καρδιάς ή την πίεση...

- Διάβασμαχαχαχαχα....

via GIPHY

Ένα ακόμα φαινόμενο που παρατηρείται κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών ή της εξεταστικής, είναι τα instagram stories με φωτογραφίες από βιβλία και σελίδες που πρέπει να διαβαστούν. Κάτω από αυτές έτσι, αρχίζουν τα σχόλια και τα like και χωρίς να το έχεις καταλάβει πέρασε η ώρα και το κεφάλαιο έμεινε... άπραγο.

Και όλως τυχαίως μετά θα φταίει η καθηγήτρια που σε έκοψε με 4,5. Αλλά δεν πειράζει, φτάνει που μοιράστηκες την μελέτη με τους φίλους σου... Το μάθημα μπορεί να περιμένει...

Τώρα βέβαια υπάρχει η λύση να κλείσεις το κινητό για τρεις ώρες και να στρωθείς στην μελέτη χωρίς να την "διαφημίσεις". Σε ένα άλλο σύμπαν ίσως...

- Ένα τραγούδι ακόμα, δυστυχώς...

via GIPHY

Η τελευταία κατηγορία μας, περιλαμβάνει νεολαία στο τσακίρ κέφι η οποία βγήκε να διασκεδάσει. Και αυτό φαίνεται αφού μόλις φτάσει το πρώτο ποτό, την εμφάνιση του θα κάνει και το πρώτο βίντεο στο instagram, με την παρέα να τραγουδάει σύσσωμη τα "Ξημερώματα" του Αργυρού.

Μέχρι εδώ καλά. Μετά από πέντε λεπτά, να σου νέο βίντεο με τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικό κομμάτι. Α, λες τα παιδιά περνούν τέλεια, να 'ναι καλά...

Κάπου όμως το σκηνικό αρχίζει και κουράζει, αφού μετά το τρίτο τραγούδι που άφησες πριν κοιμηθείς, ξυπνάς την επόμενη μέρα και βλέπεις πως το ίδιο πρόσωπο ανέβασε πάνω από δέκα  βιντεάκια... σε στυλ καραόκε, με στόχο να φαίνεται και η ταμπέλα του μαγαζιού, έτσι για να δείξουμε πως δεν κάναμε τυχαία έξοδο. Συγγνώμη, αλλά αν θέλαμε, θα πηγαίναμε οι ίδιοι να ακούσουμε όλο το πρόγραμμα από κοντά.

Το καταλάβαμε πως βγήκατε και διασκεδάζετε, αλλά ένα βίντεο αρκεί...