Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 20:01

“Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
“Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου”

Εσείς το κοινοποιήσατε στον τοίχο σας;

 

Αν όχι πολύ καλά κάνατε!

Πρόκειται για νέο, «βελτιωμένο» κείμενο της παλιάς, κλασικής πλέον φάρσας που κυκλοφορεί στο facebook «Κατάσταση Ρωμαϊκή».

Το κείμενο άρχισε να κυκλοφορεί ξανά τις τελευταίες μέρες

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει το λογισμικό που θα επιτρέψει την κλοπή των προσωπικών μου πληροφοριών, εγώ .. δηλώνω τα εξής: 

αυτή την ημέρα, 3 Σεπτεμβρίου του 2014, ως απάντηση στις νέες κατευθυντήριες γραμμές Facebook και σύμφωνα με τα άρθρα L.111,112 και 113 του κώδικα πνευματικής ιδιοκτησίας, δηλώνω ότι τα δικαιώματά μου είναι συνδεμένα με όλα τα προσωπικά μου δεδομένα, σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ ... που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ μου. Για εμπορική χρήση των ανωτέρω γραπτή συγκατάθεση μου χρειάζεται ανά πάσα στιγμή. Όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στο Facebook τοίχο τους. Αυτό θα τους επιτρέψει να τεθούν υπό την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας. Με αυτή την έκδοση, λέω Facebook ότι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγραφή, διανομή, αναμετάδοση, ή να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και του περιεχομένου του. Οι ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω ισχύουν εξίσου για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους αντιπροσώπους ή / και το λοιπό προσωπικό υπό την καθοδήγηση του Facebook. Το περιεχόμενο του προφίλ μου περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου, τιμωρείται από το νόμο (UCC 1 1-308 - 308 1 έως 103 και του Καταστατικού της Ρώμης). Το Facebook είναι πλέον μια ανοικτή οντότητα κεφαλαίου. Όλα τα μέλη καλούνται δημοσιεύσουμε μια ανακοίνωση αυτού του είδους, ή αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο. Εάν δεν έχουν δημοσιεύσει αυτή τη δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα επιτρέψει σιωπηρά τη χρήση των στοιχείων όπως φωτογραφίες σας καθώς και τις πληροφορίες που περιέχονται στην επικαιροποίηση του προφίλ σας...

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES και να είστε προσεκτικοί στις κοινοποιήσεις σας αν δε θέλετε να σας κοροϊδεύουν οι φίλοι σας!

Τους όρους χρήσης του fb μπορείτε να τους διαβάσετε ΕΔΩ.

Ο μοναδικός τρόπος να  προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, φωτογραφίες κτλ. είναι πολύ απλός. Μην τα κοινοποιείτε στο facebook!


NEWSLETTER