Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 22:38

Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ

Ήταν όνειρό του να μεταμορφωθεί στον "κακό" ήρωα της Marvel, Red Skull 

 

Ένας οπαδός του body modification από την Βενεζουέλα μεταμορφώνει τον εαυτό του με σκοπό να μοιάσει στον "κακό" ήρωας των κόμικ, Red Skull. 

Ο 37χρονος Henry Damon από το Καράκας ακρωτηρίασε μέρος της μύτη της του, ενώ έχει τοποθετήσει και υποδόρια εμφυτεύματα στο μέτωπό του στην προσπάθειά του να μοιάσει με τον ήρωα της Marvel. 

Ο Damon έχει επίσης κάνει μόνιμο μαύρο τατουάζ στα μάτια του, ενώ μεγάλο μέρος του προσώπου του έχει γίνει κόκκινο και μαύρο με τον ίδιο τρόπο. 

Ο Red Skull είναι ο αρχηγός μίας φανταστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Ναζί με το όνομα "Hydra". "Αγαπούσε τα κόμικ από τότε που ήταν παιδί" λέει φίλος του Damon στην Daily Mail, "και πάντα ονειρευόταν να μοιάσει μία μέρα στον Red Skull. 

Σύμφωνα με τον χειρούργο του εκκεντρικού άνδρα– ο οποίος πλέον ακούει μόνο στο όνομα Red Skull- ο 37χρονος υποβλήθηκε σε εκτεταμένες ψυχολογικές και σωματικές εξετάσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ήταν έτοιμος για τη χειρουργική επέμβαση.   

Ο "Henry είναι ένας ψυχικά και σωματικά υγιής άνδρας" δήλωσε στην ίδια εφημερίδα. 

"Είναι ένας εξαιρετικός γιος, σύζυγος και πατέρας που είναι οπαδός του ακραίου body modification. Είναι συνειδητοποιημένος και ξέρει πολύ καλά τι θέλει. 

Δεν πρόκειται για κάποια περιστασιακή επιπολαιότητα" συνέχισε. Το επόμενο βήμα στην μεταμόρφωση του άνδρα είναι η εμφύτευση περισσότερων εμφυτευμάτων στα μάγουλά του και μερικά ακόμα τατουάζ στο πρόσωπο ώστε το δέρμα του να γίνει εντελώς κόκκινο.   

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Damon υπήρξε άριστος φοιτητής Ιατρικής την οποία εγκατέλειψε για να κάνει καριέρα ως ειδικός εμφυτευμάτων και τροποποίησης σώματος. 

Πηγή: www.lifo.gr


NEWSLETTER