Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 00:00

Ο Τιμ Χάρις με Σύνδρομο Down έκανε όλα τα όνειρά του πραγματικότητα! (φωτογραφίες, βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ο Τιμ Χάρις με Σύνδρομο Down έκανε όλα τα όνειρά του πραγματικότητα! (φωτογραφίες, βίντεο)

Τα παιδιά αυτά μπορεί να αντιμετωπίζουν νοητική υστέρηση και μαθησιακή δυσκολία, ωστόσο με την κατάλληλη εκπαίδευση και συνεργασία γονιών-δασκάλων, μπορούν να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας. Έχουν όνειρα και μπορούν να τα πραγματοποιήσουν.

 Η ιστορία του Τιμ Χάρις που γεννήθηκε με Σύνδρομο Down κάνει το γύρο του κόσμου σκορπίζοντας ελπίδα. Μόλις γεννήθηκε ο μικρός, οι φίλοι και γνωστοί των γονιών του, έδειχναν με τον τρόπο τους ότι λυπόντουσαν τους ανθρώπους αυτούς που θα μεγάλωναν ένα παιδί με το σύνδρομο αυτό. Κανείς από αυτούς δεν φανταζόταν όμως, ότι όσο μεγάλωνε ο Τιμ θα πραγματοποιούσε τα όνειρά του.

Στα 27 του χρόνια, έχει ήδη κερδίζει πολλά μετάλλια στους Special Olympics. Αποφοίτησε από το Eastern New Mexico University, ανακηρύχθηκε Βασιλιάς του Χορού στο σχολείο του κι είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου το οποίο σερβίρει καταπληκτικό φαγητό και προσφέρει απλόχερα μία αγκαλιά σε όποιον την έχει ανάγκη!

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου με την συγκινητική ιστορία του υπέροχου Τιμ! Ένας πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος με τεράστια δύναμη ψυχής.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Πηγή: newsitamea.gr mothersblog.gr


NEWSLETTER