Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 23:12

Και τον Θεοδωράκη εμπλέκει στους χρηματισμούς ο Χαϊκάλης

Γράφτηκε από την
Και τον Θεοδωράκη εμπλέκει στους χρηματισμούς ο Χαϊκάλης

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη και του Προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη. «Tα παίρνει και ο Θεοδωράκης που είναι ο πιο έξυπνος από όλους» τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης σε δηλώσεις του προσερχόμενος στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

 

Όπως αποκάλυψε ο κ. Χαϊκάλης, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τού είχε πει πως και άλλοι βουλευτές θα έπαιρναν χρήματα και πως «τα παίρνει και το Ποτάμι από παντού».

Για «ψεκασμένους» κάνει λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Χαϊκάλη και στους ΑΝΕΛ εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο κ. Θεοδωράκης τόνισε «ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν από την οργή του λαού. Το ότι είναι αυτοί βρώμικοι δε σημαίνει ότι όλοι είναι βρώμικοι».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι συνέταιροι ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε «Ο κύριος Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του είναι μια ολόκληρη συμμορία που κατά καιρούς διαδίδει διάφορες ιστορίες. Τη μία μέρα το Ποτάμι είναι του Σημίτη, την άλλη του Μπόμπολα την άλλη του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου. Κάθε μέρα και ένα διαφορετικό σενάριο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με του ΑΝΕΛ λέγοντας χαρακτηριστικά: «με ψεκασμένους και βρώμικους δε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση»

Πηγή: .huffingtonpost.gr


NEWSLETTER