Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 16:09

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από την
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που χτυπήθηκε από σκάφος στη Ζάκυνθο

Παρατείνεται η αγωνία για το άτυχο αγόρι που νοσηλεύεται, διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο του Ρίο - Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος,  νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο ο 7χρονος που τραυματίστηκε το Σάββατο στη Ζάκυνθο, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στην περιοχή Τσιλιβί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.  

Η αγωνία για τον επτάχρονο που το απόγευμα του Σαββάτου χτυπήθηκε σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητο σκάφος την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα παραμένει. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν πως λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι έπρεπε να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

Ετσι το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Το χρονικό 

Όλα ξεκίνησαν στην παραλία Τσιλιβί το απόγευμα του Σαββάτου. Όι δύο επιβαίνοντες του ιδιωτικού σκάφους έκαναν δοκιμαστικό πλου για να δουν αν δούλευε η μηχανή του σκάφους. Αρχικά έσβησε η μηχανή με αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να πέσουν πάνω στα βράχια. 

Στη συνέχεια, στην προσπάθεια να τους να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή, τα κατάφεραν αλλά η... μηχανή κόλλησε με αποτέλεσμα το σκάφος να αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους έπεσαν στην θάλασσα για να γλιτώσουν και το σκάφος ακυβέρνητο βγήκε στη στεριά και την ώρα που έβγαινε τραυμάτισε πολύ σοβαρά το παιδί στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής και λουόμενοι κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER