Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 18:33

Κρήτη: Είχαν πάρει για φύλακα το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στο 20 μηνών μωρό τους

Γράφτηκε από την
Κρήτη: Είχαν πάρει για φύλακα το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στο 20 μηνών μωρό τους

«Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ» εξομολογείται ο πατέρας για το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στη μικρή του κόρη και προσθέτει: «Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα γρήγορα το παιδί από τα δόντια του σκύλου...».

Ποιος θα το περίμενε πως ο «φύλακας» του σπιτιού, που αγοράστηκε πριν από δέκα ημέρες, θα γινόταν ο παρ'ολίγον δολοφόνος της μικρής που είναι μόλις 20; Οι γονείς της μικρούλας, σοκαρισμένοι από το κακό που τους βρήκε, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως μπροστά στα μάτια τους το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί τους, το οποίο κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Φανερά στενοχωρημένος ο πατέρας του μικρού κοριτσιού μίλησε στο protothema.gr και εύχεται να μην είχε αγοράσει ποτέ το ροτβάιλερ...

«Αγόρασα το ροτβάιλερ πριν από δέκα ημέρες. Το είχαμε στο σπίτι και έπαιζε με το παιδάκι μου. Δεν περιμέναμε να του επιτεθεί . Είμαι παρά πολύ σοκαρισμένος γιατί όλα έγιναν  γρήγορα και μπροστά στα μάτια μας. Καλύτερα να μην το είχα αγοράσει ποτέ» εξομολογείται ο πατέρας.

Η γενική κλινική κατάσταση της μικρής είναι καλή και το κάταγμα ινιακού οστού αντιμετωπίζεται. Ωστόσο οι γιατροί εκφράζουν ανησυχία για το αριστερό μάτι της, πάνω από το οποίο δέχθηκε ένα μεγάλο και βαθύ τραύμα από το άγριο σκυλί.

«Βλέπω το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση και πικραίνομαι. Ευτυχώς που πρόλαβα και το πήρα γρήγορα  το παιδί απο τα δόντια του σκύλου και δεν κινδυνεύει η ζωή του γιατί δεν θα το άντεχα. Και η γυναίκα μου ειναι πολύ ταραγμένη. Είμαστε όλοι δίπλα στο παιδί μου. Θα μεταφερθεί στην Αθήνα για να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο μάτι . Περιμένουμε τους γιατρούς να μας πουν ποια ημέρα θα φύγουμε για Αθήνα».

Την ίδια ώρα η αστυνομία στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης σχηματίζει αυτεπαγγέλτως δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η μικρή, ενώ έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.

Λαμβάνονται καταθέσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σκυλί, το οποίο πρόσφατα πήρε η οικογένεια στο σπίτι και είχε κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια, κατά τη διάρκεια της βόλτας, επιτέθηκε  στα καλά καθούμενα, στο παιδί.

Ενώ η μικρούλα έχει ακόμη δρόμο προκειμένου η υγεία της να αποκατασταθεί πλήρως, η οικογένειά της περιμένει και εύχεται να είναι όλα περαστικά.

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER