Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 14:36

Σωφρονιστικός υπάλληλος διέσυρε την πρώην του με γυμνές φωτογραφίες

Γράφτηκε από την
Σωφρονιστικός υπάλληλος διέσυρε την πρώην του με γυμνές φωτογραφίες

Στα χέρια της αστυνομίας ο 38χρονος που εργαζόταν στον Κορυδαλλό μετά την καταγγελία της 32χρονης – Έφτιαχνε ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook και έστελνε τις φωτογραφίες ακόμα και σε πρώην καθηγητές της.

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 32χρονη κοπέλα όταν είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τις οποίες μάλιστα είχε «ανεβάσει», ο πρώην σύντροφός της.

Ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού χώρισαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, την εκβίαζε και τη διέσυρε. 

Αν και η σχέση είχε διακοπεί, αυτός τον Σεπτέμβριο άρχισε να της αποστέλλει αρχικά μεσώ e-mail διάφορες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές τις οποίες είχε υποκλέψει από το κινητό της. 

Είχε φτιάξει και διάφορα προφίλ με το όνομά της στο Facebook στα οποία είχε αναρτήσει φωτογραφίες της κοπέλας από προσωπικές στιγμές, το διάστημα που ήταν ζευγάρι. 

Προκειμένου να την διασύρει ακόμα περισσότερο έστελνε τις φωτογραφίες τόσο σε συγγενικά της πρόσωπα, όσο και σε γνωστούς και φίλους. Μάλιστα φωτογραφίες έστειλε και σε καθηγητές της κοπέλας στο ΙΕΚ που είχε

σπουδάσει. 

Το σοκ για την πανέμορφη, όπως περιγράφεται κοπέλα, πρώην δημοτική υπάλληλο, με θητεία κοντά σε επικεφαλής δήμου των βορείων προαστίων, υπήρξε πολλαπλό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr άρχισε να λαμβάνει ερωτικά μηνύματα πάθους  από κοντινούς της ανθρώπους που νόμιζαν ότι εκείνη τους είχε αποστείλει τις φωτογραφίες.

Την περασμένη Παρασκευή η κοπέλα πήγε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων και κατήγγειλε την υπόθεση. Χθες Σάββατο, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 38χρονου στο Χαλάνδρι και τον συνέλαβαν 

Αυτός αντιστάθηκε, έβριζε και απωθούσε τους αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, εξύβριση και αντίσταση. Κατά την έρευνα βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER