Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:12

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του "δράκου" του Πειραιά

Γράφτηκε από την
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του "δράκου" του Πειραιά

Δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών 29χρονου στον Πειραιά για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα κατόπιν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου που συνελήφθη στις 5-7-2017 στον Πειραιά, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Χρήστο Καστρίτη του Νικολάου και της Ξανθούλας, γεννηθέντα στις 4-12-1988 στο Χολαργό.

Ο 29χρονος φέρεται ότι εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισέρχονταν μαζί τους εντός αυτών και προέβαινε, με χρήση βίας ή απειλών, σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER