Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 09:29

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (5/8)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Χειροπιαστά πλεονεκτήματα

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική πρόοδο ή απλά στο να τύχεις ευνοϊκής μεταχείρισης από κάποιο «ισχυρό» άτομο. Επιπλέον, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές συναναστροφές σου κι αν εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι/ες για σένα θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να «τρέχεις». Επιπλέον ίσως προκύψουν έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στον χώρο σου. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να δικαιωθείς για μια πρότερη επιλογή σου. Επιπλέον η ημέρα προσφέρεται για αγορές, αρκεί βέβαια να «απλώσεις μέχρι εκεί που φτάνεις», αποφεύγοντας έναν αχρείαστο δανεισμό. Παράλληλα με τον Άρη στον Λέοντα καλείσαι να αυτοσχεδιάσεις και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από καθημερινά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει απλόχερα την υποστήριξη των άλλων κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα «ταράζει τα νερά» των οικονομικών σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos 

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση λοιπόν γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon 

Παρθένος

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «σκαλίσεις το μέσα σου», ώστε να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα στην διερεύνηση όσων γίνονται «πίσω από την κουρτίνα», αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos 

Ζυγός

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει την έμπνευση για να βρεις λειτουργικές λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή το γραφείο σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξει μια αρρυθμία ή αναστάτωση. Ίσως μάλιστα να φιλοξενήσεις κόσμο, εκτάκτως. Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σε «κτυπά» εκεί που πονάς περισσότερο, δηλαδή στην αποδοχή σου από τους άλλους. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos 

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί, να θυμάσαι όμως πως κατά την διάρκεια της ημέρας θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου, έχοντας κατά νου μόνον τις… δικές τους! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις «πηγές» σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα «δεδουλευμένα» σου αλλά και με κάποια «τυχερά». Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχεις την ευχέρεια να κινηθείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο και να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ πιο ευέλικτο/η αλλά και «συμπαθή» στους άλλους με συνέπεια να σου ανοίγονται «πόρτες» με σχετική ευκολία κι αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, θα βρεθείς ενώπιον μιας μεγάλης επιτυχίας. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να αναδείξει τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros 

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείς ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω «δουλεύει», ώστε να βρεθείς σου κοντά σε φίλους/ες που σε καταλαβαίνουν, ενώ  μπορεί να «δεις καλό» από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Αν λοιπόν θέλεις να μην «πήξεις» από τα προβλήματα δεν έχεις παρά να κοινωνικοποιηθείς. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes