Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 18:22

Το τελευταίο "αντίο" στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Γράφτηκε από την
Το τελευταίο "αντίο" στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι από το χώρο της πολιτικής αλλά και πλήθος κόσμου, αποχαιρέτησαν σήμερα τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Η σύζυγος και τα παιδιά του, ο αδερφός του πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρ. Ζαφειρόπουλος και η μητέρα του Ίριδα είπαν το «τελευταίο» αντίο στον άνθρωπό τους ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλου, του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κ.Μητσοτάκη, του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, της επίσης πρώην πρωθυπουργού Β. Θάνου και πολλών ακόμη προσώπων από το χώρο της δικηγορίας και της πολιτικής.

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν ο Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος του ΔΣΑ Β. Αλεξανδρής, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Δ. Παξινός, ο πρώην υπουργός Α.Ρουπακιώτης, ο δικηγόρος Αλ. Λυκουρέζος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης καθώς και οι Κ..Χατζηδάκης Ντ. Μπακογιάννη, Μ. Κεφαλογιάννης, Ο. Κεφαλογιάννη, Ελ. Βοζεμπεργκ, Ν. Δένδιας, Γ. Γιακουμάτος, Μ. Βορίδης, Θ. Φορτσάκης, Μ. Βαρβιτσιώτης, Γ. Κουμουτσάκος και πολλοί ακόμα βουλευτές της ΝΔ.

Παρόντες ήταν επίσης μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννη με την αδερφή του Αλεξία και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Ο πρώην υπουργός Θ. Φορτσάκης δήλωσε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει αναστατώσει όλη την ελληνική κοινωνία. «Ένας εξαίρετος άνθρωπος έφυγε άδικα. Ελπίζω γρήγορα η Αστυνομία να εξιχνιάσει αυτό το έγκλημα», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ήταν μια εκτέλεση εν ψυχρώ. Όλα περίμενα να τα ακούσω, αυτό δεν τον περίμενα. Ήταν ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. Θεέ μου γιατί; Αυτό το γιατί θα μας φάει», δήλωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Η μαχόμενη ποινική δικηγορία και ο χώρος της υπεράσπισης από προχθές είναι φτωχότερος», δήλωσε ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER