Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 17:17

Πάνθηρες Πανιωνίου προς νεοναζί Χρυσής Αυγής: Εάν ξαναπατήσετε στην πλατεία, θα σας… ξεναγήσουμε στα πηγάδια

Γράφτηκε από την
Πάνθηρες Πανιωνίου προς νεοναζί Χρυσής Αυγής: Εάν ξαναπατήσετε στην πλατεία, θα σας… ξεναγήσουμε στα πηγάδια

Οι προκλητικοί νεοναζί της Χρυσής Αυγής, μετά τη «νίκη τους στα πεζοδρόμια» της Καλλιθέας που όπως δήλωναν θα εμφανιζόντουσαν και στην παρέλαση και τελικά έβαλαν την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκαν, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε μια διπλανή περιοχή τη Νέα Σμύρνη.

Δυστυχώς για εκείνους, αποφάσισαν να εμφανιστούν σε μια προσφυγική περιοχή όπου η λέξη και μόνο «ναζί» προκαλεί αηδία. Λογικό ήταν λοιπόν όχι μόνο να φάνε πόρτα, αλλά να βρουν και απέναντι τους, τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου, τους Πάνθηρες, οι οποίοι τους προειδοποίησαν πως εάν ξανατολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στην πλατεία, θα έχει δωρεάν ξενάγηση στα πηγάδια και τα σιντριβάνια της περιοχής.

Για την ιστορία να πούμε ότι το ποσοστό των νεοναζί στις εκλογές στη συγκεκριμένη περιοχή δεν ξεπέρασε το 4,1%, που μεταφράζεται σε 1.345 ψήφους σε ολόκληρη τη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση των Πάνθηρων αναφέρει:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάθαμε επίσης, ότι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν.

Φυσικά, στο σημείο εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί χωρίς καμία προειδοποίηση ή δημόσιο κάλεσμα και κάτω από άκρα μυστικότητα, συνήθη τακτική για παρακρατικές και αντικοινωνικές ομάδες υπανθρώπων.

Ήταν κρίμα που δεν έμειναν λίγη παραπάνω ώρα, από τα σκάρτα δέκα λεπτά που βρέθηκαν στα μέρη μας, καθώς δεν μας έδωσαν το χρόνο να τους ξεναγήσουμε στα ωραία συντριβάνια και πηγάδια της πόλης μας.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επισκεφτούν την Νέα Σμύρνη, να το πράξουν λεβέντικα και παντελονάτα.

Εμείς θα είμαστε εκεί να τους κάνουμε τη “περιήγηση” που πρέπει (οδοφράγματα Ομήρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Σκατζουράκη, τάγμα Ι/1 Νέας Σμύρνης, “Μεταξωτή Διμοιρία”).

Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες και τιμάμε το αίμα των παππούδων μας. Είμαστε περήφανοι για τη καταγωγή μας και θα συντρίψουμε κάθε φασισμό που θα εμφανίζεται εναντίον των φτωχών και των καταπιεσμένων.

Ούτε στη Νέα Σμύρνη, ούτε πουθενά…

Panthers Club 1983».

Πηγή: www.topontiki.gr


NEWSLETTER