Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 15:09

Συνελήφθη 43χρονος που «άνοιγε» μαγαζιά

Γράφτηκε από την
Συνελήφθη 43χρονος που «άνοιγε» μαγαζιά

Δεν αρκούνταν στις κλοπές που έκανε στην πόλη των Σερρών ένας 43χρονος Έλληνας, αλλά έκανε και βανδαλισμούς στα σταθμευμένα αυτοκίνητα χωρίς την παραμικρή αιτία! Μετά τα πολλά που έκανε σε μια μόλις ημέρα, ερευνάται και η προηγούμενη δράση του.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο πλαίσιο ερευνών και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα είχε προλάβει να κλέψει ένα ποδήλατο και ένα κινητό, να διαρρήξει ένα κατάστημα και να καταστρέψει τα ελαστικά επτά σταθμευμένων οχημάτων με τους τέσσερις μεταλλικούς κόφτες που βρέθηκαν στην κατοχή του!

Όπως αναφέρει το protothema, εκτός από τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν ακόμη τρία κλεμμένα ποδήλατα των οποίων οι δικαιούχοι αναζητούνται και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,13 εκατοστών. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε βαθμό κακουργήματος. 

Έκλεψαν την περασμένη Πέμπτη από το Παγκράτι το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 59χρονου και έφτασαν με αυτό στην… Καστοριά δύο νεαροί Ιρλανδοί ηλικίας 25 και 26 χρόνων, που δεν αποκλείεται να ήθελαν να ταξιδέψουν ως την πατρίδα τους με αυτό! 

Όμως, έπεσαν σε μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί της Ασφάλειας σε περιοχή της Καστοριάς και κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή. Έτσι, οι δυο Ιρλανδοί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.


NEWSLETTER