Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 18:08

Ηλεία: Τραγικός θάνατος 55χρονου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ 

Γράφτηκε από την
Ηλεία: Τραγικός θάνατος 55χρονου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ 

Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Ηλείας, από την είδηση του θανάτου ενός 55χρονου ο οποίος καταπλακώθηκε από τρακτέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 55χρονος όσο ήταν εγκλωβισμένος κατάφερε να τηλεφωνήσει σε οικείο του πρόσωπο: «Γρήγορα, Βαγγέλη, πεθαίνω…» είπε στο τηλέφωνο.

«Προσπαθούσαμε να σηκώσουμε το τρακτέρ για να τον βγάλουμε και μας έκανε νόημα ότι σκάει και ότι δεν μπορεί να ανασάνει. «Παιδί μου, σκάω» είπε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του»,  είπε ένας από τους συμπατριώτες του που προσπαθούσαν να ανασύρουν το τρακτέρ και να τον απεγκλωβίσουν.

Τελικά, ο άτυχος 55χρονος απεγκλωβίστηκε όταν δέθηκε ο τροχός του τρακτέρ με σκοινί και το τράβηξαν με άλλο όχημα. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου.

 Στο νοσοκομείο οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά καθώς ο 55χρονος είχε καταλήξει.

«Τούμπαρε» στο ρέμα

Σύμφωνα με την ως τώρα έρευνα και τις μαρτυρίες πολιτών που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του, ο άτυχος 55χρονος την ώρα που κινούνταν με την όπισθεν κοντά σε ένα ρέμα, μία από τις δύο ρόδες –πιθανότατα η αριστερή- γλίστρησε μέσα στο ρέμα παγιδεύοντας το τρακτέρ.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το τρακτέρ αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε στο στήθος, προκαλώντας του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, εσωτερική αιμορραγία. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: topontiki.gr


NEWSLETTER