Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 16:54

«Βούλιαξε» το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Γράφτηκε από την
«Βούλιαξε» το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

«Βούλιαξε» το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου από επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν το χιόνι, τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, αλλά και τις πλούσιες επιλογές μέσα από περιηγήσεις που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου, Στέφανος Καλαμαράς, οι υπηρεσίες του Κέντρου απευθύνονται προς κάθε ηλικία, με συνέπεια και οργάνωση. Επίσης, στο σαλέ ο επισκέπτης μετά από τις χειμερινές δραστηριότητες, μπορεί να απολαύσει ένα ζεστό καφέ δίπλα στο τζάκι. Η προσέλευση του κόσμου, σημειώνει ο κ. Καλαμαράς ήταν εντυπωσιακή, καθώς, όπως εξηγεί, το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο και βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία, στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, σε ένα μαγευτικό τοπίο, και σε υψόμετρο 1.200 έως 1.340 μέτρα. Ο κ. Καλαμαράς, ευελπιστεί πως τις επόμενες μέρες η επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς αυτό διαπιστώνεται και από τις κρατήσεις που καταγράφονται στα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής.

Εξάλλου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κ. Αντώνης Κρομμύδας, πρόεδρος των επαγγελματιών Λίμνης Πλαστήρα, τονίζει ότι η επισκεψιμότητα στην περιοχή κινείται σε υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας κάποιες μέρες το 100%, κάτι το οποίο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες, με βάση τις κρατήσεις που υπάρχουν.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER