Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 09:27

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (6/3)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Με τα λεφτά των άλλων!

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου και σου παρέχει τη δυνατότητα να βρεις χρηματοδότες ή υποστηρικτές. Από εκεί και ύστερα, όλα είναι θέμα σωστής διαχείρισης. Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί άλλο κλίμα, αφού ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σου ανοίγει τον δρόμο για μια συνεργασία ή συμφωνία που μπορεί να αλλάξει υπέρ σου τους όρους του «παιχνιδιού». Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, έχεις όλα τα αναγκαία πλεονεκτήματα για να το πράξεις. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο πρακτικό/η και φιλομαθή!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου κι ίσως βρεις κάποιους συνεργάτες ή συμπαραστάτες στο έργο σου. Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν κομβικές θέσεις κι έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου δώσουν μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ ανάλογα ευεργετική είναι η επιρροή τους και στον οικονομικό-επενδυτικό τομέα. Παράλληλα όμως, με τον Κρόνο απέναντί σου, ενδέχεται να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ένα περιουσιακό ή οικογενειακό θέμα σου μπορεί να εξελιχθεί υπέρ σου, χωρίς, μάλιστα, να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδεχομένως να συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό «οίκο» σου, καλείσαι να εργαστείς περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά αυτά που μπορεί να βρουν τον δρόμο τους, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού, σε επικοινωνιακό επίπεδο, όλα λειτουργούν υπέρ σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή αποκτήσεις ένα μέσο που σε διευκολύνει. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου αναθέτει ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωσή του εξαρτάται κυρίως από το πόση όρεξη έχεις για δουλειά! Επιπλέον, δε θα πρέπει να ξεχνάς και τα «οικογενειακά βάρη», που, αυτήν την περίοδο, είναι αυξημένα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Σελήνη και τον Δία στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, αφού μόνο εσύ μπορείς να πετύχεις πράγματα με εύκολο και «τυχερό» τρόπο. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις «ανοίγματα» και να διεκδικήσεις το δίκιο σου, πρόσεξε όμως, μήπως το συναίσθημά σου σε παρασύρει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό σου παρέχουν κρυφή προστασία κι από αυτήν την άποψη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Επιπλέον, ενδέχεται να «απελευθερωθείς» από μια αποκάλυψη, σχετική με ένα θέμα που σε «βάραινε» ή να ωφεληθείς από μια κρυφή παρέμβαση τρίτου για λογαριασμό σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου, αλλά και την εξονυχιστική ακρίβεια, με την οποία εξετάζεις ή διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, χάνοντας μεν σε χρόνο, κερδίζοντας όμως σε ουσία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, οι συνθήκες ευνοούν την κοινωνικοποίησή σου και τη συμμετοχή σε ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ωφεληθείς άμεσα, πετυχαίνοντας μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Ωστόσο, αν αρχίσεις να «ψειρίζεις» τα πράγματα, ίσως τελικά χάσεις την ευκαιρία, γι’ αυτό μη στέκεσαι σε ζητήματα που μπορούν να λυθούν στην πορεία.!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δικτυωθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που εξυπηρετούν άριστα τους στόχους και τις βλέψεις σου, ίσως, μάλιστα, η «σωτηρία» σου βρίσκεται στο εξωτερικό! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την επιμόρφωσή σου και σου επισημαίνει ότι το πεδίο της δράσης σου μπορεί να επεκταθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes