Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:30

Με καθυστερήσεις το αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω περιορισμένης ορατότητας

Γράφτηκε από την

Καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες ώρες ορισμένων πτήσεων έχει προκαλέσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», η περιορισμένη ορατότητα.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του αεροδρομίου, από νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκαν κανονικά πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια ενώ δεν έχει γίνει κάποια ακύρωση μέχρι αυτή την ώρα. Κανονικά αναχώρησαν και δύο πτήσεις εξωτερικού. «Καταγράφονται κάποιες καθυστερήσεις πτήσεων λόγω χαμηλής νέφωσης, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακυρώσεις δρομολογίων έως τώρα», ανέφερε στο www.amna.gr/macedonia, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece, Γιάννης Παπάζογλου.

Οι επιβάτες πρέπει να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου www.skg-airport.gr/elι τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Η επικρατούσα ορατότητα στη Θεσσαλονίκη είναι στα 5χλμ, ενώ οριακά στα ΝΑ, «από τα νότια κράσπεδα του αεροδρομίου και πέρα, προς Περαία, Μηχανιώνα φτάνει στα 2,5 χλμ» όπως λένε οι μετεωρολόγοι του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου Μακεδονίας, οι οποίοι εκτιμούν ότι θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση τις επόμενες ώρες ενώ θα υπάρχουν παρά τη νέφωση και μικρά διαστήματα με ήλιο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, οι νεφώσεις από το απόγευμα προς το βράδυ θα αυξηθούν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ