Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 17:16

Εξιχνιάστηκε συμβόλαιο θανάτου στην Αθήνα - Ο ρόλος της μυστηριώδους γυναίκας

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκε συμβόλαιο θανάτου στην Αθήνα - Ο ρόλος της μυστηριώδους γυναίκας

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2012 στην οδό Λασσάνης 1 στο Περιστέρι, προχώρησε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκαν οι τρεις φυσικοί αυτουργοί.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για έναν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, ήδη έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης και έναν ακόμη άγνωστο άνδρα (σ.σ. οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση), καθώς και μία 28χρονη (σ.σ. άμεση συνεργός). Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος είχε βρεθεί νεκρός στη θέση του οδηγού Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας, το προαναφερόμενο αυτοκίνητο το προσέγγισε μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες, ο συνεπιβάτης της οποίας χωρίς να αποβιβασθεί, πυροβόλησε εναντίον του.

Να σημειώσουμε ότι το θύμα είχε έρθει στην Ελλάδα με σκοπό να συναντηθεί με γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικού δικτύου και την ημέρα του εγκλήματος, είχε μεταβεί στην περιοχή του Περιστερίου σε προσυμφωνημένο ραντεβού. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προαναφερόμενο προφίλ είχε δημιουργηθεί, με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, τον χειρισμό του οποίου όμως είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης. Επίσης, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη πάντα καθ’ υπόδειξη του 38χρονου.

Ο 38χρονος εκτελεστής έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλοπές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.
Πηγή: www.huffingtonpost.gr


NEWSLETTER