Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 17:14

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (8/3)

Γράφτηκε από την
Tι λένε τα ζώδια σήμερα (8/3)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υπάρχει και ο εύκολος δρόμος!

Κριός

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, δρώντας πιο ελεύθερα και χωρίς να κολλάς στους τύπους. Εξ άλλου, το δυνατό σου σημείο είναι η πρωτοτυπία σου και το ζητούμενο δεν είναι να ακολουθείς τους άλλους, αλλά να σε ακολουθούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις τη χαρά και την ικανοποίηση που αναζητάς. Κι αν, βέβαια, σου γίνει κάποια πρόταση, δεν έχεις πάρα να την αποδεχθείς, αφού στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες, ζώντας το σήμερα και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρονται και δε θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου παράγει από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό εξυπηρετούν άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου ή να αναζητήσεις βοήθειες και μάλιστα από «ισχυρά» πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε κάνει σχετικά πιο γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα, όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό, λοιπόν, αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο. Παράλληλα, μπορεί να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και με αρωγό το θετικό κλίμα πιθανόν να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο μιας επωφελούς συμφωνίας. Παράλληλα, μπορεί να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλουν θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος στους Ιχθύς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό ευνοούν τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να προτάξεις τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με τη φροντίδα και την περίθαλψη ατόμων που έχουν την ανάγκη σου. Επιπλέον όμως, φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό συμβάλλουν σε αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, μπορείς, ωστόσο, να αναζητήσεις κι έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις στην άκρη ό,τι σε αγχώνει ή σε στενοχωρεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωσή σου, επίσης όμως είναι πιθανό να σου «δώσει» κι ένα ταξίδι με καλή παρέα ή να διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάποια χρήσιμα αξεσουάρ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ίσως σε κάνει να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Πιθανόν, μάλιστα, ευνοηθείς, παρά τα «λαθάκια» που θα κάνεις. Επιπλέον, διεγείρει τις πνευματικές αναζητήσεις σου, αλλά και την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER