Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 09:28

Tι λένε τα ζώδια σήμερα (13/3)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η τύχη του ενός, ατυχία του άλλου

Κριός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ενδέχεται να αλλάξει υπέρ σου το σκηνικό στη δουλειά σου και τα καλά νέα είναι πως αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, θα καταφέρεις να βρεις αυτό που ζητάς, εξασφαλίζοντας, σχετικά υψηλές αποδοχές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχεις μια συμφωνία, αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου, με μόνη προϋπόθεση να «δεις» τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να υπάρξουν πολλά ευχάριστα, ιδίως στα επαγγελματικά σου κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία στη «φαρέτρα» σου, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με τη συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θέλει να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να λύσεις προβλήματα άλλων, γεγονός που σίγουρα θα «κόψει» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Το σοβαρότερο όλων όμως είναι μια στενοχώρια που θα πάρεις από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή κάποιον συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Μάλλον έφτασε η στιγμή για να γευθείς κι εσύ τα καλά της τύχης, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, που με τη σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές. Κι επειδή όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, απλά, μη σπαταλήσεις τα χρήματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το σύμπαν σε προτρέπει να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δε θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα, όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις συνεργασίες σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να προκαλέσει θετικές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά, όσο και τα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες που σε ταλάνιζαν μέχρι χθες. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, σήμερα θα δεις «φως στο τούνελ».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που δρομολογούνται, ιδίως στην προσωπική σου ζωή, μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν, μάλιστα, προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα έχεις ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν, μάλιστα, τολμήσεις να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα, που έχουν να σου προσφέρουν κάτι κι αν ποντάρεις σε εξυπηρετήσεις και χάρες, θα τις έχεις! Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αλλά και να προμηθευτείς συσκευές ή αξεσουάρ που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε «ζορίζει» στα εργασιακά σου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο το οικονομικό «καθεστώς» σου κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι ποιοτικές, αλλά κρύβουν χρήμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Σήμερα, θα βρεις πολλά «πατήματα» για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε ευφάνταστες δραματοποιήσεις, με επίκεντρο τα προσωπικά σου! Επιπλέον, επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, κάνε ένα νέο ξεκίνημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes