Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 16:07

Ρίο: Καβγάδισαν και τον δολοφόνησε έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Γράφτηκε από την
Ρίο: Καβγάδισαν και τον δολοφόνησε έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Πρόκειται για δύο τοξικομανείς που ήρθαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο-Ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα-Εντοπίστηκε και συνελήφθη αμέσως ο δράστης πριν προλάβει να διαφύγει.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ δύο τοξικομανών νωρίτερα το πρωί έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου.
Οι δύο άντρες, Έλληνες και οι δύο, ήρθαν ξαφνικά στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα.
Με το που ξέσπασε η συμπλοκή, αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Αστυνομία και έτσι αμέσως μετά την αιματηρή κατάληξη, έφτασαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη πριν προλάβει να διαφύγει.
Μάλιστα, με το που είδε τους αστυνομικούς πέταξε το μαχαίρι σε διπλανό οικόπεδο με χόρτα, όμως οι αστυνομικοί το εντόπισαν και το κατέσχεσαν. Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως μέσα στα Επείγοντα, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου ανακρίνεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον φόνο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πιθανόν για μεταξύ τους διαφορά, σχετικά με ναρκωτικά.
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER