Σάββατο, 12 Μαϊος 2018 18:45

Ντροπιαστικό θέαμα στον σταθμό του Μετρό "Ακρόπολη" (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Ντροπιαστικό θέαμα στον σταθμό του Μετρό "Ακρόπολη" (φωτογραφίες)

Σε... καλαθάκι σκουπιδιών μετέτρεψαν άγνωστοι τις προθήκες έκθεσης αρχαιολογικών ευρημάτων στο σταθμό "Ακρόπολη" του Μετρό.

Το ντροπιαστικό αυτό θέαμα αντικρίζει αυτές τις ημέρες, όποιος βρεθεί σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους σταθμούς του Μετρό της Αθήνας, γεγονός που όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση.

Ρωτώντας μάλιστα τους υπευθύνους του σταθμού μας είπαν, ότι το γνωρίζουν και ότι έχουν ενημερώσει την αρχαιολογική υπηρεσία, που είναι αρμόδια για την συντήρηση των αρχαιολογικών αντικειμένων. Έτσι μέχρι το αρμόδιο συνεργείο να προσέλθει, οι χιλιάδες τουρίστες, που καθημερινά περνούν από εκεί για να επισκεφθούν την Ακρόπολη, το περίφημο Μουσείο της και όλα τα άλλα αξιοθέατα της ελληνικής πρωτεύουσας μαζί με τα αρχαία μπορούν να θαυμάσουν και ένα μάτσο σκουπίδια.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι στο χώρο υπάρχουν κάμερες, που προφανώς έχουν καταγράψει αυτόν ή αυτούς που προσπάθησαν αρκετά μέχρι να πετάξουν όλα αυτά τα χαρτία (εισιτήρια κ.α.) μέσα από μία σχισμή μέσα στα αρχαιολογικά εκθέματα.


NEWSLETTER