Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 12:49

Λαμία: Συνελήφθη συνταξιούχος δικηγόρος - Κατηγορείται ότι βίαζε τα ανήλικα εγγόνια του

Γράφτηκε από την

Πρόκειται για 69χρονο που συνελήφθη ύστερα από σχετικό σε βάρος του ένταλμα, για βιασμό ανηλίκων και κατάχρηση σε ασέλγεια. Ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι. Δασκάλα αντιλήφθηκε ότι πονούσε το κοριτσάκι και ρωτώντας, έμαθε και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

 

Ακόμα μία απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων ήρθε στην επιφάνεια, αυτή την φορά στην πόλη της Λαμίας. Ένας παππούς κατηγορείται ότι βίαζε και ασελγούσε σε βάρος των εγγονών του 7 ετών το κοριτσάκι και 9 ετών το αγοράκι, αντίστοιχα.

Πρόκειται για έναν 69χρονο συνταξιούχο δικηγόρο που συνελήφθη το βράδυ ύστερα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για βιασμό ανηλίκων και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Πρόσφατα, μία δασκάλα αντιλήφθηκε στο σχολείο πως η 7χρονη πονούσε πολύ χαμηλά και την προσέγγισε με ευαισθησία, μαθαίνοντας από το κοριτσάκι τα όσα φρικτά συνέβαιναν σε βάρος της και σε βάρος του 9χρονου αδελφού της…

Τα παιδάκια έμεναν με την μητέρα τους και τον παππού τους και εκείνη φαίνεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό για όσες φρικτές πράξεις έκανε ο ίδιος τους ο παππούς όταν έμενε μόνος μαζί τους.

Η δασκάλα ενημέρωσε την Υπηρεσία της και με την σειρά του το Σχολείο ενημέρωσε τις Αρχές και ξεκίνησε έρευνα σε βάρος του ηλικιωμένου που κατέληξε στην στοιχειοθέτηση των κατηγοριών και του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Από τις εισαγγελικές Αρχές έχει δοθεί εντολή να διενεργηθεί και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη στα παιδιά, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας.

ΠΗΓΗ: news247.gr