Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:09

Νεκρός ο άνδρας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νεκρός ο άνδρας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο (Βίντεο)

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας, εντάσσει η Αστυνομία τη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση σε βάρος 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο του υποκόσμου, σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματιμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Οι δράστες, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ- εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπου εκινείτο πεζή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που έιχε πάνω του.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοπιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό απο κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποιες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ από τo σημείο:

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER