Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 18:58

Μύκονος: Φιλιππινέζος μαχαίρωσε Eλληνα στην Ψαρού

Γράφτηκε από την
Μύκονος: Φιλιππινέζος μαχαίρωσε Eλληνα στην Ψαρού

Πώς μια απλή παρεξήγηση παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν 33χρονο Έλληνα υπάλληλο παραθαλάσσιας επιχείρησης όταν δέχθηκε δυο μαχαιριές από αλλοδαπό εργάτη.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το πρωί στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην πλωτή εξέδρα που προσεγγίζουν τα τέντερ των πολυτελών θαλαμηγών.

Οι δυο άνδρες που τυγχάνει να δουλεύουν μαζί διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή, αρχικά στα λόγια για να πιαστούν δευτερόλεπτα μετα στα χέρια με αποτελεσμα ο 39χρονος Φιλιππινέζος εργάτης να βγάλει απο την θήκη του ενα μαχαίρι 11 εκ. και να το καρφώσει δυο φορές δίπλα στο στέρνο του 33χρονου.

Όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό έτρεξαν και έπεσαν πάνω στον Φιλιππινέζο προκειμένου να τον αφοπλίσουν όπως κι έγινε. Ο δράστης συνελήφθη από τις Λιμενικές Αρχές της Μυκόνου που έσπευσαν άμεσα στη περιοχή , ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του νησιού προκειμένου να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και κάτω απο συνεχή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες 24ωρες. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς βαρύνεται με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας επι πρόθεση αφού πρώτα του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύμα στη κεφάλι απο την πτώση του στην εξέδρα που συνέβη στην προσπάθεια των υπαλληλων να τον αφοπλίσουν.

Πηγή: prototnema.gr


NEWSLETTER