Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 17:36

Σειρά συναντήσεων για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Γράφτηκε από την

 

Σειρά συναντήσεων είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο κύκλος τους άνοιξε με την επίσκεψη των προέδρων του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχεύσεων «Δρομέας», Ιωάννη Αρκά, και του Συλλόγου Αθλουμένων Νεφροπαθών, Αθανάσιου Αναχουρλή, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τους στόχους και τις δράσεις της Ομοσπονδίας, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να δημιουργηθεί αθλητικό κέντρο νεφροπαθών. 

Ακολούθησε συνάντηση με μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, τα οποία τον ευχαρίστησαν για τη συμπαράστασή του. Παράλληλα, συνομίλησαν για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ) στις 8 Οκτωβρίου, 20.30, με στόχο της την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Στην εκδήλωση θα μετέχει ο διάσημος πιανίστας Μπόρις Μπερεζόβσκι, με τον οποίο θα συμπράξει η φημισμένη Ρωσική Κρατική Ορχήστρα Εγχόρδων της Φιλαρμονικής της Μόσχας, από τις κορυφαίες ορχήστρες εγχόρδων του κόσμου, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλεξέι Ούτκιν. Το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια αριστουργηματική συναυλία με διάσημες μελωδίες και μουσικές για μπαλέτο, βαλς μαζούρκες, σερενάτες και έργα για πιάνο και ορχήστρα των Φρεντερίκ Σοπέν και Πιότρ Ιλιτς Τσαϊκόφσκι, ερμηνευμένα από κορυφαίος δεξιοτέχνες του είδους.

Τον κύκλο των συναντήσεων έκλεισε ο πρώην περιφερειάρχης, Ιωάννης Σγουρός, ο οποίος συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ