Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 20:24

Κόρινθος: Πλημμύρες στο Ξυλόκαστρο και σε άλλες περιοχές του δήμου

Γράφτηκε από την
Κόρινθος: Πλημμύρες στο Ξυλόκαστρο και σε άλλες περιοχές του δήμου

Αποκλεισμένη η κωμόπολη Αθίκια στο Νομό Κορίνθου. 100 κλήσεις δέχτηκε η αστυνομία εν μέσω της κακοκαιρίας.

Πλημμύρες έχουν προκληθεί στην πόλη του Ξυλοκάστρου, αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου, εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης και της κακοκαιρίας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος, «έχουμε σοβαρά προβλήματα και έχουμε δεχθεί, ως δήμος, περισσότερες από 100 κλήσεις από συμπολίτες μας, που μας ζητούν βοήθεια.»

Επίσης ανέφερε ότι «έχουν πλημμυρίσει αρκετά σπίτια όχι μόνο στο Ξυλόκαστρο, αλλά και στις περιοχές Μελίσσι, Καμάρι, Λουτρό, Ρίζα και γενικά σε όλο το παραλιακό μέτωπο.» Ακόμη, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «εξ αιτίας των βροχοπτώσεων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στους δρόμους και στις υποδομές.» Στο μεταξύ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και αναμένεται η ενίσχυση των δυνάμεων.

Αποκλεισμένα είναι τα Αθίκια, κωμόπολη της Κορίνθου το απόγευμα., όπως μεταδίδει το Korinthosnews.gr. Λόγω της κακοκαιρίας και της δυνατής βροχής που πέφτει από το πρωί ο δρόμος που οδηγεί στα Αθίκια και από του Γκά αλλά και από το Αλαμάνο είναι μη προσπελάσιμος. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την διέλευση των Οχημάτων από και προς τα Αθίκια. Στο σημείο αυτή την ώρα η Τροχαία Κορίνθου και η Εθελοντική ομάδα Αθικίων.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER