Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 10:50

Ληστές, έδεσαν και χτύπησαν δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μέσα στο σπίτι της (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ληστές, έδεσαν και χτύπησαν δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ μέσα στο σπίτι της (Βίντεο)

Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε η Κάτια Νιάκαρη την οποία φέτος βλέπουμε στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, περιέγραψε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, όταν έπεσε θύμα ληστείας χθες το βράδυ, μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όλα έγιναν την ώρα που πήγε να βάλει για ύπνο το 2,5 ετών αγοράκι της. Ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και όταν σηκώθηκε για να πάει να δει τι ήταν, αντίκρισε έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι της.

Την ώρα εκείνη σηκώθηκε και το παιδάκι της. Τρομοκρατημένη, παρακάλεσε τον ληστή να μην το πειράξει, λέγοντάς του πως δεν είχε χρήματα στο σπίτι.

Ωστόσο ο εφιάλτης μόλις ξεκινούσε για την δημοσιογράφο. Τη στιγμή που πήγε να πάρει αγκαλιά το παιδί της, ο δράστης τη χτύπησε με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και στη συνέχεια την έδεσε σε μια καρέκλα και της έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα.

Το μόλις 2,5 ετών παιδάκι βλέποντας τη μητέρα του σε αυτή την κατάσταση, άρχισε να φωνάζει.

«Του έλεγα ότι παίζαμε παιχνίδι, με είδε μέσα στα αίματα», περιγράφει η ίδια, συμπληρώνοντας ότι, «ήμουν τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί».

Όπως αποκάλυψε η Κάτια Νιάκαρη, ο ληστής αφού την έδεσε στην καρέκλα, έψαξε όλο το σπίτι, κάνοντας άνω-κάτω συρτάρια και ντουλάπια. Στο τέλος έφυγε με άδεια χέρι, αφήνοντάς τη μόνη με το παιδί στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος έμεινε δεμένη στην καρέκλα για δύο ολόκληρες ώρες, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ. Κατάφερε να βγάλει τη μονωτική ταινία από το στόμα της, να συρθεί μέχρι την έξοδο του διαμερίσματος και να φωνάξει για βοήθεια.

Από την επίθεση του ληστή, υπέστη τραύματα στο πρόσωπο, καθώς και ένα αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ το παιδί δεν έπαιξε και δεν έφαγε καθόλου.

«Τα έβλεπα, αλλά αυτό που έζησα δεν έχω τρόπο να το ξεπεράσω», είπε ευχόμενη να μην ζήσει κανένας άλλος τον εφιάλτη που βίωσε εκείνη.


NEWSLETTER