Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 14:46

Υπόθεση Λαγούδη: Προσωπικά, ίσως και οικονομικά, τα κίνητρα της δολοφονίας

Γράφτηκε από την
Υπόθεση Λαγούδη: Προσωπικά, ίσως και οικονομικά, τα κίνητρα της δολοφονίας

Η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη θεωρεί πλέον ότι η Δικαιοσύνη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εξιχνιάσει την υπόθεση.

H είδηση περί προσωποποίησης Διώξεων για ανθρωποκτονία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Οινιάδων, είναι μια σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση και απασχολεί τα πανελλήνια μέσα ενημέρωσης όπως εξάλλου συμβαίνει όλο το οκτάμηνο χρονικό διάστημα αφότου η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο όχημα της στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας.
Προ ημερών έγινε γνωστό πως ο Εισαγγελέας Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος άσκησε κακουργηματική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα εμπρησμού, συμμορία και ηθική αυτουργία. Προχθές διακινήθηκε η πληροφορία- αν και από κάποιους αμφισβητείται-πως μια δίωξη προσωποποιήθηκε με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας ενώ και μια δεύτερη προσωποποιήθηκε για άτομο με τη κατηγορία του φυσικού αυτουργού.
Το πρόσωπο που δημοσιεύματα «φωτογραφίζουν» ως το άτομο που κατηγορείται για ηθική αυτουργία μιλώντας στο star ανέφερε πως είναι όλα ψέματα και δεν ισχύει τίποτα.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται η Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Αγρινίου να καλέσει σε απολογία όσους εμπλέκονται ενώ την ίδια ώρα η οικογένεια της άτυχης 44χρονης αισθάνεται δικαίωση για τις πολύμηνες προσπάθειές της αφού από την πρώτη στιγμή μιλούσε για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία όπως έχουν εκτιμήσει οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Η δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Τατιάνα Δουβαρά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε λόγο για προχειρότητα στο έργο της προανακριτικής αρχής. Επιπλέον, τόνισε πως τα κίνητρα της δολοφονίας είναι κυρίως προσωπικά, αλλά ίσως εμπλέκονται και οικονομικοί λόγοι…
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER