Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 22:41

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Γράφτηκε από την
Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Για πολλοστή φορά έγινε στόχος επίθεσης από κουκουλοφόρους η οικία του Υπουργού Επικρατείας επί της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Καταδίκη της επίθεσης από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Επίθεση κουκουλοφόρων στις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούν την οικία του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη επί της οδού Βουλγαροκτόνου, στα Εξάρχεια σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.
Ομάδα 20 ατόμων πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών που απώθησαν τους ταραξίες και στη συνέχεια αυτοί διέφυγαν στα γύρω στενά των Εξαρχείων.
Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν φθορές, τυχόν τραυματισμοί ή προσαγωγές. Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που η οικία του Υπουργού Επικρατείας γίνεται στόχος κουκουλοφόρων.
Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στο επεισόδιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Άθλια στοχοποίηση του υπουργού Επικρατείας

Για «άθλια στοχοποίηση» του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.
«Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα (λίγο μετά τις 19:00), περίπου 20 κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για την γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνον με μηδενική ανοχή».

Πηγή: www.news247.gr


NEWSLETTER