Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 11:53

"Μακεδονομάχοι" απειλούν με "ντου" στην ομιλία Τσίπρα - Φρούριο η Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από την
"Μακεδονομάχοι" απειλούν με "ντου" στην ομιλία Τσίπρα - Φρούριο η Θεσσαλονίκη

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ στη Θεσσαλονίκη έφτασε και η "αύρα" της ΕΛΑΣ - Στην πόλη 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ καθώς και το ελικόπτερο και drone που θα πετούν πάνω από το κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη είναι σήμερα ο πρωθυπουργός, καθώς το απόγευμα θα πραγματοποιήσει μια εφ' όλης της ύλης ομιλία, στη συγκέντρωση που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις 7.30 το απόγευμα, στο Παλαί ντε Σπορ.
Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει «προσκλητήριο Δημοκρατίας» και θα προειδοποιήσει πως είναι άλλο ο πατριωτισμός-τον οποίο θα τονίσει ότι εκφράζει σήμερα η αριστερά-και άλλο η πατριδοκαπηλεία, επιτιθέμενος στις δυνάμεις που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευαισθησίες μεγάλου τμήματος του πληθυσμού της Βορείου Ελλάδος για το μακεδονικό.
Την ίδια ώρα πάντως οι αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη είναι πολλές καθώς οργανώνεται αντισυλλαλητήριο από μακεδονικές Ενώσεις.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" του News 24/7, "Μακεδονομάχοι" απειλούν με "ντου" στο Παλαί ντε Σπορ, αναφέροντας πως έχουν την πρόθεση να μπουν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Γι' αυτό το λόγο άλλωστε τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, ενώ στη Θεσσαλονίκη έφτασε και η "αύρα" της ΕΛΑΣ που πρόσφατα πραγματοποίησε επιτυχημένη επιχείρηση στα Εξάρχεια κατά τα επεισόδια μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Τουλάχιστον 20 διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, ενώ έφτασε και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, το οποίο θα κάνει πτήσεις πάνω από την πόλη, βοηθούμενο και από το ειδικό drone.
Στόχος της αστυνομίας είναι το συλλαλητήριο για την Μακεδονία να περιοριστεί στην πλατεία του Λευκού Πύργου, και να μην μετακινηθούν οι συμμετέχοντες προς το Παλαί ντε Σπορ.
Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER