Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 18:43

Δωδεκαθεϊστές καταγγέλλουν βίαιη επίθεση από χριστιανούς στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Γράφτηκε από την

«Οι χριστιανοί τραμπούκοι επετέθησαν, βιαιοπράγησαν, βεβήλωσαν τον πρόχειρο βωμό των θυμάτων τους και κατέστρεψαν αγγεία και ιερατικά σκεύη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΣΕΕ.

Η πραγματικότητα, ορισμένες φορές, μπορεί να ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρά το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών που αποτελεί φορέα των πιστών στην αρχαία ελληνική θρησκεία.

Σύμφωνα με την οργάνωση, λίγο πριν το τέλος του 2018 πραγματοποιήθηκε επίθεση «χριστιανών ορθόδοξων τραμπούκων στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνος, εναντίον ομάδος πολιτών που απέδιδαν τιμές προς τους Θεούς των Ελλήνων. Έγινε δε αλγεινότερη η εντύπωση και μεγαλύτερος ο αποτροπιασμός, όταν δηλώθηκε από τα θύματα της επίθεσης (που αυτοπροσδιορίζονται ως «θρησκευτές της Ελληνικής Θρησκείας») ότι είχαν ζητήσει και λάβει άδεια από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, για την πραγματοποίηση της τελετής τους».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι χριστιανοί τραμπούκοι επετέθησαν, βιαιοπράγησαν, βεβήλωσαν τον πρόχειρο βωμό των θυμάτων τους και κατέστρεψαν αγγεία και ιερατικά σκεύη».

«Απαιτούμε τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ανθελλήνων τραμπούκων που, 16 ολόκληρους αιώνες μετά την εποχή των εν Χριστώ παραβολάνων, επετέθησαν σε τελετή προς τιμήν των Θεών του έθνους μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΣΕΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, «το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), ιδρύθηκε τον Ιούνιο του "1997" με σκοπό την ηθική και φυσική υποστήριξη, αλλά και παλινόρθωση της Εθνικής, Πολυθεϊστικής, Ελληνικής Παραδόσεως, Θρησκείας και Καθημερινού Τρόπου στην Νεοελληνική κοινωνία, η οποία δυναστεύεται από πνευματική κλειστότητα, ανορθολογισμό, βυζαντινισμό και απροκάλυπτη θεοκρατία».

Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι σε επικοινωνία που είχε το Κουτί της Πανδώρας με τον πολιτιστικό τελεστικό σύλλογο «Γλαυκώπις», που φέρεται να δέχτηκε την επίθεση, ξεκαθαρίστηκε ότι η παραπάνω ανακοίνωση του ΥΣΕΕ δεν την αντιπροσωπεύει. Η συγκεκριμένη οργάνωση αναμένεται να εκδώσει δική της ανακοίνωση προκειμένου να διευκρινίσει πώς συνέβη το περιστατικό.

Πηγή: www.koutipandoras.gr