Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:29

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η σύντροφος του 64χρονου

Γράφτηκε από την
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η σύντροφος του 64χρονου

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ της ανθρωποκτονίας έντονος τσακωμός μεταξύ τους και αποφάσισε να του ρίξει αρκετά ηρεμιστικά μέσα στο αναψυκτικό του, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, η ανθρωποκτονία του 64χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν την ανεύρεση της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, υπεύθυνη για την ανθρωποκτονία είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα.
Μετά τον εντοπισμό της σορού η γυναίκα αυτή που ήταν άφαντη, αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, την στιγμή που βάδιζε και κατευθυνόταν προς το ξενοδοχείο που έμενε και κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της, είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ της ανθρωποκτονίας έντονος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού και εκείνη αποφάσισε να του ρίξει αρκετά ηρεμιστικά μέσα στο αναψυκτικό του.
Αυτός ο ισχυρισμός βεβαίως μένει να διαπιστωθεί και από τις τοξικολογικές εξετάσεις στο θύμα, οι οποίες εκτός του ότι αργούν πάντοτε είναι ζήτημα και αν θα προκύψουν ακριβή αποτελέσματα εξαιτίας της πολύ προχωρημένης αποσύνθεσης του θύματος.
Η πράξη της αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να πεθάνει ο 64χρονος και εκείνη για να μην μπλέξει, τον τύλιξε, τον άφησε νεκρό στο σπίτι και προσπάθησε να κρυφτεί. Στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε λοιπόν σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα το πρωί συνελήφθη.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER