Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/3)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/3)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Αυξάνεται η καταναλωτική σου διάθεση με συνέπεια να τα… δώσεις όλα! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αποκομίσεις έκτακτα κέρδη μέσα από «risky business» αλλά και να λάβεις μια αποζημίωση ή δανειοδότηση. Παράλληλα, καλείσαι να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, συγκλίνοντας προς μια «μοναχική» όσο κι εμπνευσμένη δημιουργικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου μπορεί… εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας άρδην τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επιπλέον όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς ανανεώνει το κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά ο Ποσειδώνας… πλάι του, σου φέρνει κυρίως αναξιόπιστα άτομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε εργασίες που πρέπει να γίνουν και μάλιστα γρήγορα, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να «κλατάρεις»! Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, τότε κάνε και σε αυτά ένα τσεκ απ. Παράλληλα, μπορείς… άνετα να «παραμυθιάσεις» κόσμο αλλά και να εμψυχώσεις κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αναδεικνύονται θέματα που συνδέονται με αγαπημένα σου πρόσωπα, ιδιαίτερα με κάποιον/α που κυριαρχείται από δυνατά συναισθήματα και δεν μπορεί να… συγκρατηθεί, μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ σε μια ανάλογη θέση και να υποκύψεις σε κάποιο «αμαρτωλό» πάθος σου! Παράλληλα, μπορεί να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο, έχοντας όμως κατά νου πως πολλά από όσα ακούς ή μαθαίνεις, είτε δεν στέκουν, είτε είναι εκ του πονηρού

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό παράγει «θέματα» στο σπίτι και την οικογένειά σου, μερικά από τα οποία μάλιστα είναι ανάξια λόγου για σένα, το να «αποσυρθείς στον θρόνο σου» όμως δεν θα βοηθήσει και πολύ, ίσα-ίσα που η στάση σου μπορεί να σε στοχοποιήσει. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη έδρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Καλείσαι να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς άμεσα, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν και να βρουν τον δρόμο τους κάποιες καταστάσεις, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να διαχειριστείς εμμονικές συμπεριφορές ή «μίση και πάθη»! Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κεντρικός ρόλος που παίζει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που σου… τάζει εκ του πονηρού, προσπαθώντας να σε «τουμπάρει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να προβείς σε καταναλωτικές «εξορμήσεις» εξανεμίζοντας σε… χρόνο ρεκόρ τις οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «σου βγει» κι ένα ρίσκο, που θα σε κάνει αρκετά πιο πλούσιο! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να… βοηθήσεις κόσμο, παρέχοντας διευκολύνσεις και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ανακατεύεσαι με πολλά, συνάμα όμως γίνεσαι και επιρρεπής στα πάθη σου, με συνέπεια να υπάρξουν και κάποιες «καταστροφικές» επιλογές, σε βάρος είτε των άλλων, είτε του εαυτού σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην κάνεις πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, γίνεσαι πιο «καλλιτέχνης» στις προσεγγίσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να υπάρξει και ένα «μυστήριο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μπορεί να έχεις μια έντονη αλλά περαστική αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον όμως ρίξε και μια… ματιά στα παρασκήνια, αφού εκεί γίνονται «όργια» σε βάρος σου. Παράλληλα, μπορεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να «φτιάξεις ατμόσφαιρα», όσον αφορά όμως πρακτικά ζητήματα, κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, άλλο τόσο είναι να «ξεκόψεις» από κάποιον/α. Αν πάλι συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει τα.. δικά του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Αποκτάς πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι πως θα «τριφτείς» με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή και ευελιξία για να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, γίνεσαι πιο επιρρεπής σε λάθη αλλά και εξαπατήσεις στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Πολλαπλασιάζονται οι επαφές και τις μετακινήσεις σου φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν την προσοχή σου και προέρχονται από «καπρίτσια» ή αδυναμίες των άλλων. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλεια σου αλλά και να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση προσώπων που περνάνε δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER