Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 13:30

Φρίκη στο νεκροταφείο Σχιστού: Υπολείμματα εκταφών στα σκουπίδια και πεταμένα πτώματα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Φρίκη στο νεκροταφείο Σχιστού: Υπολείμματα εκταφών στα σκουπίδια και πεταμένα πτώματα (Βίντεο)

Εικόνες-σοκ, που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το νεκροταφείο Σχιστού, με τα υπολείμματα των εκταφών να καταλήγουν στα σκουπίδια και σορούς που δεν αποσυντίθεται σε δωμάτια, περιμένοντας να θαφτούν ξανά.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε από την τηλεόραση του OPEN, φαίνεται το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου να έχει μετατραπεί σε χωματερή... ψυχών, με τις μαύρες σακούλες να είναι πεταμένες σε κοινή θέα. Στους διαδρόμους του νεκροταφείου, υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά.

Σύμφωνα με το OPEN, υπολείμματα από εκταφές όπως μαξιλάρια, κομμάτια από κάσες, ρούχα και οτιδήποτε μπορεί να βρίσκεται μέσα στον τάφο, τοποθετούνται μέσα σε μαύρες σακούλες που καταλήγουν στο πάρκινγκ των επισκεπτών, τις οποίες στη συνέχεια παίρνουν απορριμματοφόρα.

Επίσης οι σοροί που δεν έχουν αποσυντεθεί μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, μεταφέρονται στον τομέα αδιάλυτων. Σύμφωνα με το OPEN, ο συγκεκριμένος τομέας βρίσκεται μέσα σε πολύ ψηλά χορτάρια ενώ στις σορούς υπάρχουν και κάποια σημάδια για να ξεχωρίζεται πως στο σημείο υπάρχει σορός.

Παράλληλα σοροί τυλιγμένες με σεντόνια βρίσκονται μέσα σε αίθουσα προκειμένου να ταφούν στον τομέα αδιάλυτων.

Δείτε το βίντεο:


NEWSLETTER