Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 12:20

Γρονθοκόπησαν γυναικολόγο στο νοσοκομείο Αγρινίου

Γράφτηκε από την
Γρονθοκόπησαν γυναικολόγο στο νοσοκομείο Αγρινίου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγρινίου, με θύμα γυναικολόγο.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, πολίτης, που συνόδευε την έγκυο γυναίκα του, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε άγρια τον γιατρό, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και κυρίως στο μάτι.

O δράστης φέρεται να είναι άτομο που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν στην Αστυνομία. Σε βάρος του έχει γίνει επώνυμη καταγγελία και αναζητείται.

Το νέο περιστατικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νοσοκομείο, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι στο Ίδρυμα δέχονται επίθεση.

Το συμβάν καταδικάζει με δηλώσεις του ο πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών της Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπακόπουλος, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Επαναλαμβάνεται αυτό που πολλάκις οι γιατροί έχουν τονίσει, ότι δηλαδή είναι εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στον κάθε έναν που νομίζει πως μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις. Η προστασία που θα έπρεπε η πολιτεία να μας παρέχει δεν υπάρχει. Η αστυνομία τώρα θα κληθεί, αλλά κατόπιν εορτής, τι να κάνει; Να μετρήσει "πτώματα"; Η προστασία που θα έπρεπε να μας παρέχει το κράτος είναι φυσική και ηθική, αλλά δεν μας παρέχεται με κανέναν τρόπο».

Πηγή: agriniopress


NEWSLETTER