Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 09:35

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/6)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (27/6)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ψάξεις στο παρελθόν, είτε για προσωπικά σου ζητήματα, είτε για ιστορικά ή παραδοσιακά θέματα. Επιπλέον, σε καλεί να ακολουθήσεις την παράδοση και τα όσα επιθυμεί η οικογένειά σου, αφού από εκεί θα έρθουν και κάποιες βοήθειες. Φαίνεται ωστόσο πως είναι εύκολο να σε «εκμεταλλευτούν» συναισθηματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δίνει στην καθημερινότητά σου ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με μια «φορτισμένη» συνάντηση. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» παλιά γράμματα, φωτογραφίες ή μηνύματα, ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα ή παλιούς/ες γνωστούς/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ενδέχεται να αναβιώσει μια οικονομική προοπτική του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ψάχνοντας τον χώρο σου. Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις μια αποταμίευση ή να «τιγκάρεις» σε προμήθειες για το… καλοκαίρι, ενώ «παίζει» δυνατά και το σενάριο μιας νέας διαπραγμάτευσης με ένα πιστωτικό ίδρυμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό και επιρρεπή σε εξαρτήσεις, αυτό όμως δεν πρόκειται να σου στοιχίσει, αντίθετα θα σε κάνει ακόμη πιο συμπαθή στους γύρω σου, με συνέπεια να αναλάβουν προστατευτικό ρόλο απέναντί σου, ίσως μάλιστα να γίνεις κι εσύ σοφότερος/η, μέσα από την επαφή σου με πρεσβυτέρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα ενεργοποιεί τις πιο ευαίσθητες «χορδές» σου, κάτι που ίσως καταστήσει δυσκολότερη μια απόφαση που αφορά στην δουλειά ή τα οικονομικά σου, αφού τελικά δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και εκείνα που επιβάλλει ο ανθρωπισμός σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο προκαλεί αλλαγές στην ζωή σου και «απαιτεί» να τις υιοθετήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν κι αν μεν αυτό αφορά τις δημιουργικές σου αναζητήσεις, θα έχεις την δυνατότητα να «τριφτείς» με παραδοσιακές ιδέες ή φόρμες που διατηρούν αναλλοίωτη την αξία τους. Αν πάλι όλη αυτή η αναδρομή σχετίζεται με κάτι πιο προσωπικό σου, είναι πολύ πιθανό να «εγκλωβιστείς» σε μνήμες και εξαρτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, προσφέροντας ίσως μια επιπλέον διέξοδο σε μια επαγγελματική υπόθεση που έχει «κολλήσει». Επιπλέον, μπορεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση αλλά και να κάνεις τον χώρο σου πολύ πιο «ζεστό». Από την άλλη πλευρά φαίνεται να μην «ζυγίζεις» σωστά τα συναισθήματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα καθιστά απόλυτα αναγκαίες τις άμυνες σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φέρουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος. Επιπλέον όμως, σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με εξαιρετική επιτυχία, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε βάζει σε δίλημμα σε μια οικονομική υπόθεση, έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το συμφέρον σου, το πιθανότερο τελικά όμως είναι να βρεις την «μέση οδό» που συνδυάζει και… αγάπες και παροχές! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο», επιλέγοντας να κάνεις κάτι «extreme».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στον ανθρώπινο πόνο, ενώ ως προς τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ξυπνά μέσα σου μνήμες και συναισθήματα, κάνοντας σε λίγο πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς κάποιους πρεσβυτέρους για το τι θα πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις μια ανενεργή δυνατότητα ή να στραφείς σε μια λύση που στο παρελθόν αποδείχθηκε αρκετά λειτουργική. Ίσως μάλιστα να ασχοληθείς δημιουργικά με μια παραδοσιακή τέχνη ή με πράγματα που θα βρεις στα συρτάρια και τις αποθήκες σου. Επιπλέον, θα βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου, συζητώντας για δουλειές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις βοήθεια από τους οικείους σου ή να σου επιστραφούν κάποια χρήματα, την πιο… ουσιαστική «δουλειά» όμως την κάνει στα προσωπικά σου, τα οποία θυμίζουν… κλασική ελληνική ταινία! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER