Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/7)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί ένα «τέλος πραγμάτων» που μπορεί να αναφέρεται είτε στο κλείσιμο ενός κύκλου στην καριέρα σου, είτε στην αλλαγή «αφεντικού». Επιπλέον, σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που η αντιμετώπισή τους υπερβαίνει τις δυνατότητές σου, εκτός πια κι αν υιοθετήσεις κι εσύ αθέμιτα μέσα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η Σεληνιακή έκλειψη πάει να σε… μπλέξει σε περιπέτειες με άτομα του περιθωρίου, ενώ οφείλεις να είσαι πιο καχύποπτος/η σε σχέση με το τι υπογράφεις ή που κινείσαι. Επιπλέον, είναι πιθανό να αχρηστευτεί κάτι που χρησιμοποιείς στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου αλλά και να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, μπορεί να προκληθεί αναστάτωση στην οικογενειακή και την επαγγελματική σου ζωή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Σεληνιακή έκλειψη σου επισημαίνει ότι οι όροι μιας συνεργασίας αλλά και οι προθέσεις των άλλων απέναντι σου, θέλουν περισσότερο «ψάξιμο», αφού κανείς δεν είναι αυτό που δηλώνει ή φαίνεται. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με άτομα που κυριαρχούνται από πάθη ή εμμονές, κάτι που σίγουρα δεν είναι… καλό σημάδι για την εξέλιξη μιας μεταξύ σας σχέσης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη σε παραπέμπει σε παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες διεργασίες στην δουλειά σου κι όχι μόνο με επαγγελματικά κριτήρια αλλά με προσωπικά. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και οτιδήποτε ανθυγιεινό, τσεκάροντας τα είδη που καταναλώνεις. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει έντονες ανταγωνιστικές τάσεις στις συναλλαγές σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να κινηθείς στα όρια του απόλυτου, δραματοποιώντας στο έπακρο προσωπικές καταστάσεις κι ίσως κάποια στιγμή να χάσεις τον έλεγχο, προβαίνοντας σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν! Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πέσεις κι εσύ θύμα πρακτικών χειραγώγησης ή μιας αρκετά στενόχωρης και πνιγηρής κατάστασης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στον σπίτι σου, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις αντικείμενα που συνδέονται με ένα δυσάρεστο παρελθόν και ευκαιρίας δοθείσης να τα ξεφορτωθείς οριστικά. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει μια αρκετά δύσκολη εξέλιξη σε κάποιον οικείο σου ή να προκύψουν μίση και πάθη με αιτία τα περιουσιακά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Μια είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει τους φόβους σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να «ξεκόψεις» με ένα άτομο που σου παίζει παιχνίδια. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει αναζητήσεις στο άγνωστο, που… καλό είναι να εξαντληθούν σε πνευματικό επίπεδο, αφού στον έξω κόσμο θα ταλαιπωρηθείς!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να απαλλαγείς από ότι δεν χρειάζεσαι αλλά και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή πολύ περισσότερο τις κακοτοπιές ενός δανεισμού, αφού δεν θα μπορέσεις να τον εξυπηρετήσεις μελλοντικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής, εκείνο όμως που δεν πρέπει να γίνει είναι το να παρασυρθείς σε αυτοκαταστροφικές επιλογές, που απορρέουν είτε από μια «απόγνωση», είτε από ένα ανεξέλεγκτο πάθος κι εδώ το μόνο αντίδοτο είναι το να κλείσεις εσπευσμένα τους λογαριασμούς σου με τον… κακό σου εαυτό!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Με την Σεληνιακή έκλειψη να βγάζει στην επιφάνεια τις «βρωμιές», φαίνεται ότι έχεις πολλά να ανακαλύψεις δουλεύοντας μόνος/η και μακριά από ανεπιθύμητες «παρεμβολές». Επιπλέον, όμως είναι σκόπιμο να αποφύγεις «επιλήψιμες» πρακτικές αλλά και οτιδήποτε το ανθυγιεινό στην διατροφή σου. Παράλληλα, κάποιος/α φαίνεται να παίρνει την… άγουσα προς τα αποδυτήρια..
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Με την Σεληνιακή έκλειψη να «σκοτεινιάζει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται ότι κάποιος/α φίλος/η θα αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει ή να σε εκμεταλλευτεί, ίσως όμως να πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη φάση που περνά. Τα ανάλογα ισχύουν δε και στην περίπτωση της συμμετοχής σου σε μια συλλογικής προσπάθεια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER