Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 09:24

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/7)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, αν ψάξεις τον χώρο σου, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα ανακαλύψεις, ενώ είναι πιθανό να σε επισκεφθεί κάποιος που έχεις να δεις καιρό. Μην κλείσεις όμως θερινό κατάλυμα. Παράλληλα με τον Άρη στον Λέοντα ο δημιουργικός «οίστρος» σου κορυφώνεται, με συνέπεια να ξεχωρίσεις μέσα από τις εμπνεύσεις και τα έργα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, ενώ δεν αποκλείεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Θα πρέπει όμως κι εσύ να μην στέκεσαι σαν μπάστακας από πάνω, αφού έτσι δίνεις δικαιώματα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να εντρυφήσεις σε παλιά βιβλία, γραπτά φωτογραφίες κι ό,τι ακόμη σε συγκινεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε θέλει πολύ πιο προνοητικό σε οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν αναποδιές που δεν είχες υπολογίσει. Ενδέχεται ωστόσο να σου επιστραφούν και χρήματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Λέοντα αναμένονται περισσότερες και αρκετά… ζωηρές επαφές ή μετακινήσεις, που θα σε «εξιτάρουν». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να «ξεφύγεις» από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις… πίσω στον «παραδεισένιο» κόσμο σου, δεν αποκλείεται όμως να σε κάνει και πιο μελαγχολικό, αν συγκρίνεις διαρκώς το «τότε» με το «τώρα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους, είτε προς την θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τις συγκυρίες. Κράτα λοιπόν την ζέση και το αγωνιστικό σου πνεύμα, ως προς την επίτευξη των στόχων σου, πρόσεξε όμως μήπως φερθείς άδικα σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο κόβει γέφυρες και σε απομακρύνει από φίλους/ες ή συλλογικούς φορείς, από την άλλη πλευρά όμως σε φέρνει σε επαφή με «τσεκαρισμένα» πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς. Παράλληλα, καλείσαι να φροντίσεις πρώτα απ’ όλα την υγεία σου, ώστε να μην χάσεις τις διακοπές σου εξ αιτίας της! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο καθυστερεί ή περιπλέκει κάποιες από τις τρέχουσες δράσεις σου, το ζητούμενο ωστόσο είναι να συμπληρώσεις κενά του παρελθόντος και να αντικαταστήσεις τις ελλείψεις του σήμερα με λύσεις από το… χθες! Παράλληλα, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δεν συνάδουν με τα θέλω σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση, είτε για κάτι που αφορά σε ένα κοινωνικό εγχείρημα. Ωστόσο κάποιες αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, όταν η άλλη πλευρά δεν είναι έτοιμη να τις ακούσει, το ίδιο όμως ισχύει και για σένα, γι’ αυτό μην ζητάς να μάθεις κάτι που δεν θα αντέξεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ενώ όσον αφορά στις αγορές σου, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα βάζει «φωτιά» στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, ενώ σε ωθεί να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δεν θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες «μάχες». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις σχέσεις ή συνεργασίες που για κάποιο λόγο μένουν στάσιμες ή διακόπηκαν, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί ως εναλλακτική μια παλιά όσο και γνωστή σε σένα «κολλεγιά» με άτομο που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Παράλληλα, η καταναλωτική σου συμπεριφορά τείνει να αποκτήσει ακραία χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη και γενικότερα τους άλλους περνά κρίση, αφού ο καθένας κάνει του κεφαλιού του! Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου και να επωφεληθείς από την αδράνεια των άλλων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις έναν απρόσμενο σύμμαχο σε μια «εφήμερη» επιδίωξή σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο βάζει τα προσωπικά σου σε μια… μηχανή του χρόνου και καταστάσεις του χθες ζωντανεύουν στο σήμερα! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα «εδώ και τώρα», χωρίς να υπάρχουν όμως οι προϋποθέσεις για να γίνει μια σωστή δουλειά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER