Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/7)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, οι ενέργειές σου ωστόσο μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους/ες και να υπάρξουν αντιδράσεις, άλλοτε δικαιολογημένες κι άλλοτε όχι. Σε κάθε περίπτωση εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι το να αναδείξεις το ρηξικέλευθο και πρωτοποριακό πνεύμα σου και… σε όποιον/ά αρέσει!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ανοίγει τον δρόμο για μια ρύθμιση σε ένα περιουσιακό ή φορολογικό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για χορηγό, τώρα είναι η ώρα! Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «περίλαμπρη» κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια ανάλογη μάζωξη εκτός έδρας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την παρουσία σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σου αλλά και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα, δεν έχεις λοιπόν παρά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου και να αναζητήσεις στήριξη από τους άλλους. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σε φέρει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση και χωρίς πολλά… νεύρα, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς. Παράλληλα, ευνοείται η ρύθμιση οικονομικών και εργασιακών θεμάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σου προσθέτει ακόμη περισσότερη… λάμψη και γοητεία με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πολύ πιο εύκολα, ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί μια διάκριση. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται «στα πάνω του» και σίγουρα η πρόοδός του θα σε χαροποιήσει διπλά!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί θέματα υγείας-διατροφής αλλά και τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια. Επιπλέον, στο σπίτι και την δουλειά έρχονται επισκέπτες, που όλο και κάτι καλό έχουν να σου προσφέρουν, κράτα λοιπόν επαφή και μην «κλωτσάς» τις ευκαιρίες σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε ένα «χάι» περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να είσαι διαλλακτικός στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Ωστόσο μην… φοβάσαι τίποτε, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας είναι «βούτυρο στο ψωμί σου» και θα κάνεις νέες γνωριμίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Καλείσαι να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Επιπλέον είναι πιθανό να «ανοίξει η τύχη σου» και σε οικονομικά θέματα, μέσα από μια πρόταση ή συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας δρομολογεί για σένα γιορτές, πανηγύρια, ταξίδια ή εκδρομές κι… άλλο που δεν θες! Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε μια νομική υπόθεσή σου αλλά και να ενημερωθείς για ποικίλα ζητήματα μέσω ενός δικτύου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για μια υπόθεσή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε φέρνει σε επαφή με «διακεκριμένα» άτομα πρόθυμα να σε στηρίξουν και δεν έχεις παρά να ξανοιχτείς κοινωνικά ώστε να εξαντλήσεις το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου, ενώ μπορείς να αναζητήσεις στήριξη και από συλλογικούς φορείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που θα σε εξυπηρετήσουν τα μάλα κι αν βέβαια σου γίνει πρόταση από ένα «ισχυρό» άτομο, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διαφημιστείς και να διαδώσεις το έργο σου, προσελκύοντας πελατεία και συνεργάτες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER