Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30/7)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά, τελικά όμως θα γίνουν πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει δώρα, παροχές και αποκτήματα – και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Ζωηρεύει η καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνικές, αφού υπάρχουν και οι… θερμοκέφαλοι! Επιπλέον καλείσαι να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου κατευθύνει τα πράγματα προς μια ριζική ανανέωση, είτε στα προσωπικά σου, είτε στην εμφάνισή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα… καπρίτσιο! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και σημαντικά έσοδα, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και «ο θείος από την Αμερική»!. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ανεξάρτητα με το αν θα… εκνευρίσεις κάποιους/ες! Παράλληλα, δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον το συντηρητικό εαυτό σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο «φωτίζει» παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου φέρει μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν τριβές σε μια τρέχουσα φιλική σχέση σου, ύστερα από τα όσα θα μάθεις για κινήσεις πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Παράλληλα, σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές στα οικονομικά που θα συμβάλλουν στην πρόοδο σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς σου συνάμα μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή και νομικές διαμάχες! Παράλληλα, ο Ουρανός απέναντί σου σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο «κίλερ» και άμεσος/η στις επιδιώξεις σου, χρησιμοποιώντας και ένδικα μέσα. Όσον αφορά δε στο κυνήγι του χρήματος, αν πάρεις τα ρίσκα σου, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή η συνδρομή των άλλων στα σχέδιά σου είναι αποφασιστικής σημασίας, καλό είναι να τους έχεις από κοντά, έστω κι αν υποπέσουν σε κάποια «φάουλ», εξ αιτίας μιας διακριτής αδυναμίας τους! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων θα φέρει σίγουρα προστριβές και χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, δώσε σημασία σε ένα θέμα υγείας, πριν πάρει… έκταση! Παράλληλα, καλείσαι να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου και θα σε κάνουν να νοιώσεις… σούπερ!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο «ανάβει φωτιές» στο συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα… απελπιστείς με τα καμώματά τους! Παράλληλα, καλείσαι να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής..
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER