Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/8)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο παράγει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τις όποιες διαφωνίες να έχουν κυρίως ερωτικά κίνητρα, ανεξάρτητα με τις προφάσεις που χρησιμοποιούνται ως «άλλοθι». Κατά τα άλλα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για… δίαιτες και προγράμματα! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η και παθιασμένο στα συναισθηματικά ζητήματα κι ίσως τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου να βάλουν στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, είτε αξίζει, είτε δεν αξίζει τον κόπο! Μπορείς ωστόσο να «ξεδώσεις» σε πίστες και παραλίες, στα πλαίσια ενός πολύ έντονου τρόπου ζωής. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο να διεγείρει πάθη στην οικογένειά σου αλλά και να μετατρέπει τον χώρο σου σε πεδίο… χαράς και έρωτα, όλα εξαρτώνται από το κατά πόσον δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού κατά τα άλλα ούτε τις αντιζηλίες θα γλιτώσεις, ούτε τα «κηρύγματα». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoiΚαρκίνος

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή και… όχι μόνον «χημεία». Ίσως μάλιστα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων να ανάψει την «σπίθα» της επιθυμίας και για άλλα πράγματα πιο «ακραία» είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει λιγότερο ικανό/η να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις πως έχεις μείνει ευχαριστημένος/η μεν αλλά και «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά βέβαια αν «εκμεταλλευτείς» την γοητεία σου θα έχεις και τα τυχερά σου σε… κεράσματα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως τελικά με αυτόν τον τρόπο να «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν τις «τρικλοποδιές». Από πλευράς σου όμως δεν χρειάζεται να εμπλακείς σε αντιζηλίες και ανταγωνισμούς χαμηλού επιπέδου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις «στα μουλωχτά» μια υπόθεσή σου με την συμπαράσταση κάποιου/ας που σε… καλοβλέπει και σε υποστηρίζει κρυφά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μαθευτούν όλα και ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε παραπέμπει σε ένα ευχάριστο ταξίδι με παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο παράγει ανταγωνισμούς αλλά και έρωτες στις παρέες σου, κάτι που αφορά άμεσα και σένα, αφού βρίσκεσαι σε «οίστρο» και θα πάρεις θέση στα δρώμενα είτε στα όρθια, είτε… ξαπλωτά! Μην αρχίσεις να ζηλεύεις μόνο και μετατρέψεις την ηδονή σε δράμα. Παράλληλα, μπορεί να διεκπεραιωθεί θετικά μια οικονομική υπόθεσή σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καν για αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο ενδέχεται να φέρει μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί ωστόσο όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια… ερωτική έλξη ή αντιζηλία που δεν εκφράζεται ευθέως αλλά πλαγίως κι ο «πόλεμος» να μεταφερθεί τελικά επί… κλίνης!»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος, προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το ίδιο ωστόσο μπορεί να συμβεί και αντίστροφα, με σένα δηλαδή να είσαι το «αντικείμενο του πόθου». Από την άλλη πλευρά βέβαια μια ερωτική διαμάχη μπορεί να γίνει και… νομική! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», βάζοντας στο περιθώριο κάθε είδος «εγκράτειας» κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες στην τσέπη σου αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις. «Παίζει» ακόμη κι ένα σπουδαίο δώρο, δείγμα ενός μεγάλου… έρωτα, ίσως όμως κάποιος/α να γίνει εξαιρετικά «φορτικός/η»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πιο παθιασμένες και δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί, που έχουν ως κίνητρο να κερδίσουν ένα πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να έχουν άμεση εμπλοκή στην όλη κατάσταση και άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο απαιτητικός/η, αφού το σύμπαν «σε πάει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER