Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 11:20

Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά κι εγγόνι

Γράφτηκε από την

Ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά κι εγγόνι και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του, βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, όπως αναφέρει το dete.gr που δημοσιεύει την είδηση.

Ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει παυθεί από τα καθήκοντά του χτύπησε την 67χρονη γυναίκα και το λίγων μηνών εγγονάκι της στις 25 Αυγούστου κι έφυγε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Έπεσε στη θάλασσα, γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, δεν προσπαθούσε να ξεφύγει, αλλά να αυτοκτονήσει.
Σε υπόμνημά του μάλιστα, ο εκ των δικηγόρων του, Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο εντολέας μας δεν προσπάθησε να διαφύγει, αλλά προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε, και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».


NEWSLETTER