Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/9)

 

Αίσθηση ευτυχίας

 

Κριός

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Πες το «ναι»!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου συμβάλλουν σε ένα πιο ευχάριστο και… αβανταδόρικο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. 

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η… ποιος στην χάρη σου, αφού η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία, χωρίς μάλιστα να υπάρξει πίεση, αφού όλα θα εξελιχθούν «στην ροή». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μην αντέξεις κάποιους περιορισμούς που σου θέτει το ταίρι σου ή θέτεις εσύ στον εαυτό σου, με συνέπεια να δείξεις ένα επιπόλαιο πρόσωπο και να εκτεθείς.

 

Ταύρος

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Διευκολύνσεις

Με τον Δία στον Τοξότη είναι μάλλον άτοπο να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι «τριζάτο». Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό να σου ανοίγουν «πόρτες» και στα εργασιακά σου καλείσαι να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, έστω κι αν το κέρδος σου είναι μόνον η ξεκούρασή σου και η απόλαυση παρεχομένων υπηρεσιών ευεξίας.

 

Ερωτικά 

Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου διευρύνεται, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Παρότι όμως σε σεξουαλικό ή αισθησιακό επίπεδο όλα θα εξελιχθούν… τέλεια, είναι κάπως πρόωρο να κάνεις όνειρα και να επενδύεις σε μια κατάσταση, που σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι! Απόλαυσε λοιπόν το «τώρα», χωρίς να «ντοπάρεσαι» συναισθηματικά για το αύριο.

 

Δίδυμοι

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | «Βάλε τώρα που γυρίζει»! 

Με τον Δία απέναντί σου να σε… πάει με χίλια, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της τύχης γι’ αυτό «βάλε τώρα που γυρίζει»! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα και ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθούν να βρεθείς πιο κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς  είτε απλά να διασκεδάσεις, είτε να… πάρεις και το κάτι παραπάνω. ενώ είναι πιθανό να γευθείς μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Ερωτικά

Η φυσική σου παρουσία κερδίζει τις εντυπώσεις και έχεις όλα τα εχέγγυα για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα ωστόσο, τα συναισθήματα σου είναι μάλλον αβέβαια ή κυμαινόμενα, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις. 

 

Καρκίνος

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Η ευτυχία σου… κτυπά την πόρτα!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό υποστηρίζουν κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης, μισθώσεις αλλά και τον εξωραϊσμό ή εξοπλισμό του χώρου σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες στην αγορά εργασίας. 

 

Ερωτικά

Στην περίπτωση που επισημοποιήσεις μια σχέση σου, αυτό θα συνοδευτεί με «δώρα και προικιά», δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλυφθείς σε πολλά επίπεδα. Κι ευτυχώς πέρα από την… τροφοδοσία σου, η Αφροδίτη φροντίζει και για την συναισθηματική σου πληρότητα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και ψάχνεις για παρέα, τότε δεν έχεις παρά να προσκαλέσεις στον χώρο σου το «πρόσωπο», ή να πας εσύ στα «λημέρια» του και όλα θα εξελιχθούν κατ’ ευχήν!

 

Λέων

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Ανεμελιά

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν ταξίδια εκδρομές κι εξόδους και διανθίζουν την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, καλή παρέα αλλά και   shopping therapy! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια υλική ή συναισθηματική ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με διακεκριμένα πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε χαριεντισμούς αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο ουσιαστικό, αφού έχεις το πλεονέκτημα. 

 

Ερωτικά

Εξακολουθεί να προέχει η καλοπέρασή σου κι όχι τόσο η αναζήτηση μιας «ποιοτικής» σχέσης και αν είσαι μόνος/η, καλείσαι να «το ρίξεις έξω», ίσως μάλιστα να… απορήσεις με την ευκολία που θα γίνουν δεκτά κάποια αιτήματά σου και θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να ενοχληθείς από την υπερβολική «χαλαρότητα» που επιδεικνύει το ταίρι σου προς κάποιο πρόσωπο. 

 

Παρθένος

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Καλή προαίρεση

Ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε πρόσωπα της «καλής κοινωνίας» και καλό είναι να επιδείξεις ένα διαφορετικό προφίλ -κι όχι το… χαμηλό σου- ώστε να πείσεις για τις ικανότητές σου. Επιπλέον, ίσως να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία. Παράλληλα. ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου, πριν αγοράσεις ωστόσο οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το… δωρίσουν, αφού η καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι δεδομένη!

 

Ερωτικά 

Επειδή αυτήν την περίοδο είναι δύσκολο να προκύψει κάτι το σταθερό στα προσωπικά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διασκεδάσεις και να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες για μια «συμβατική» συνέχεια. «Παίζει» βέβαια πάντα λόγω… Άρη και το ενδεχόμενο να σου γίνει μια «φορτική» ερωτική προσέγγιση ή παρενόχληση, που θα σε φέρει σε αμήχανη ή δύσκολη θέση.

 

Ζυγός

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Πολύ θετικό κλίμα

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σου φέρνουν κόσμο, διώχνοντας μακριά κάθε αίσθηση μοναξιάς, το μόνο που σου απομένει είναι το να μην μείνεις μόνον στο «τσάι και συμπάθεια», υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να χαρείς απλά τα όσα σου παρέχονται. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών. 

 

Ερωτικά

Σήμερα θα γνωρίσεις κάποιον/α, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση κι ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση η επαφή σας θα εξαντληθεί σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια, αν φυσικά το θες. Επιπλέον, ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου θα επικοινωνήσει μαζί σου με… καλό σκοπό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε «κράτα χαρακτήρα», για να μην εκτεθείς!

 

Σκορπιός

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Η τύχη έχει τον πρώτο λόγο

Ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδότες, με συνέπεια να κινηθείς πιο άνετα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε παραπέμπουν σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μην ξεχνάς πως «μυστικό που το ξέρουν δύο, παύει να είναι μυστικό»!

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου και η Σελήνη στον 8ο  σε ωθούν να κινηθείς μυστικά αναζητώντας… ηδονές αλλά να ξέρεις ότι τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε αυτήν την φάση, ούτε όμως και να επισημοποιηθεί. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και αποφασίσεις να αντισταθείς σθεναρά στις… πονηρές σκέψεις, μην δίνεις όρκο πως το ταίρι σου θα συμπεριφερθεί ανάλογα απέναντι σε αντίστοιχους πειρασμούς!.

 

Τοξότης

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Επιβράβευση

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε… ξαναβάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου! Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό σου… έρχονται νέες και «δροσερές» φιλίες, που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της ζωής μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα.

 

Ερωτικά  

Όλα καλά, όλα ανθηρά, μερικές φορές όμως η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, εκτός πια κι αν δεν σε νοιάζει. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται μάλιστα μια φιλική μάζωξη να γίνει αφορμή… σκανδάλων!

.

Αιγόκερως

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Γόνιμες συνθήκες

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Ζυγό διαμορφώνουν γόνιμες συνθήκες στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα «σημαίνον» πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου. Αλλά και ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να εκμεταλλευτείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. 

 

Ερωτικά

Σήμερα, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι θα πέσεις πάνω σε σημαίνοντα πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Επειδή ωστόσο τα εύκολα έρχονται και παρέρχονται το ίδιο… γρήγορα, μην αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να παραμείνεις στα πλαίσια ενός «άκακου» φλερτ, χωρίς να μπεις σε «παράλληλους δρόμους».

 

Υδροχόος

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Κοινωνική και προσωπική ζωή

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούνται τα ταξίδια, οι εκδρομές αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό, είτε διά ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια αρκετά ευχάριστη είδηση. Παράλληλα και ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι μόνον… καλοπέραση! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.  

 

Ερωτικά

Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι… εξαιρετικά «ενδιαφέρον, χωρίς μάλιστα να τίθεται ζήτημα μιας «σώνει και καλά» δέσμευσης! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα κι επειδή το κάθε τι έχει την… χάρη του, μάλλον θα μπεις σε «παράλληλους δρόμους», πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χάσεις την μπάλα»! 

 

Ιχθύες

#AstroDaily {20 Σεπτεμβρίου 2019} | Αξιοποίησε τις ευκαιρίες σου

Με τον Δία στον Τοξότη να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Ζυγό, τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια.

 

Ερωτικά

Έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα το έχεις, «εδώ και τώρα» κι όπως ακριβώς το ζητάς εκτός φυσικά κι αν προσδοκάς μόνον μια εφήμερη περιπέτεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως υποκύψεις σε έναν «πειρασμό», πιστεύοντας ότι το ταίρι σου δεν σε θέλει πια, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.


NEWSLETTER