Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (21/9)

 

Επαφές και γνωριμίες

 

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα. Από την άλλη θα πετύχεις πράγματα εφαρμόζοντας κάποιες «πατέντες» της στιγμής. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην δουλειά σου, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ωστόσο δεν ενδείκνυται για μια σημαντική επένδυση, παρά μόνο για «ευκαιριακές» αγορές. Σε κάθε περίπτωση πάντως η σωστή πληροφόρησή σου είναι και το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Παράλληλα, βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε… παραπλανά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς «να κάνεις το καλό και να το ρίξεις στο γυαλό»!

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου πολλαπλασιάζει επαφές, μετακινήσεις και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις «υποφέρεις» ωστόσο από αστάθεια, ενώ η… περιέργεια σου κυριαρχεί με ενδεχόμενη συνέπεια το να μπεις σε μπελάδες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν τεκταινόμενα του παρασκηνίου μέσα από διαισθήσεις και όνειρα, γι’ αυτό «άκου» το μέσα σου! Σε ανάλογη «υπερβατική» κατεύθυνση κινείται και ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, θα σου φέρει όμως και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

 

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να αποδειχθούν και αξιόπιστοι/ες υπάρχει μεγάλη απόσταση. Πέρνα λοιπόν τις επαφές σου από την «κρησάρα» και ύστερα… βλέπεις! 

Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου… επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα και διαφορετικά ζητήματα, που απαιτούν την λύση τους αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό οίκο σου, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την αυριανή πραγματικότητα. Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά, ενώ πρόσεξε μήπως τελικά προσφέρεις στον… λάθος άνθρωπο! 

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στους Διδύμους, δεν… σε χωρά ο τόπος και σίγουρα οι αυξημένες επαφές με κόσμο θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά την όποια αίσθηση μοναξιάς σου. Όσον αφορά στην ουσία των εξελίξεων βέβαια «ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο», αφού όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων και δημοσίων σχέσεων

Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές κι εδώ θα παίξει ρόλο ή σωστή –ή όχι- ενημέρωση σου γύρω από οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο κι «ανάλαφρο» και κάτω από αυτές τις συνθήκες τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο ή σίγουρο, γι’ αυτό μην «δένεις» καταστάσεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να γίνεις πιο φινετσάτος/η στις επιλογές σου για τον χώρο σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για κάποιους «πονηρούς» επισκέπτες, που με «όχημα» την λύπηση, μπορεί να σε κλέψουν ή να σε κοροϊδέψουν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή μάλιστα που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά, ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα… δεν γίνονται, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει συναισθηματικά ασταθή και πολύ… περίεργο/η, με «κίνδυνο» να μην «στεριώσεις» πουθενά, από την άλλη πλευρά όμως ένα  «τυχαίο» ραντεβού ή μια έξοδος μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, αναμένονται συζητήσεις και κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, έχεις μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που αν και… δεν ισχύει και τόσο στην πράξη, σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον αναμένονται επαφές και συζητήσεις για περιουσιακά θέματα. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου  σε καλεί να «πετάξεις» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που ο «πραγματικός κόσμος», είναι γεμάτος από δυστυχία. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.





NEWSLETTER