Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 09:50

Τραγωδία στο Αίγιο: «Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα» λέει η οικογένεια των θυμάτων

Γράφτηκε από την

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Αίγιο όταν ένας 28χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μία γιαγιά με το εγγονάκι της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του έφεδρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, μία από τις αιτίες του δυστυχήματος είναι βλάβη που διαπιστώθηκε στο τιμόνι του οχήματος.«Οι πραγματογνώμονες τους οποίους όρισε η Τροχαία Πατρών έχει διαπιστώσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο τιμόνι που δικαιολογεί αυτού του είδους την εκτροπή», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες η βλάβη πράγματι υπάρχει. Η μπάρα στο τιμόνι είναι σπασμένη, μόνο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έγινε μετά τη σύγκρουση, κάτι το οποίο αποκαλύπτει και το πόρισμα των πραγματογνωμόνων.

Οικογένεια θυμάτων: Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια των θυμάτων ζητεί δικαίωση. Ο πόνος για την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων μεγάλος και νωπός. Σε επικοινωνία που είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μαζί τους, ψέλλισαν μόνο τις εξής λέξεις: «Κλαίμε και πονάμε κάθε μέρα».