Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 09:17

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/10)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Καλείσαι να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου κι αν δεν ξέρεις… ρώτα!. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να διαπραγματευτείς στα εργασιακά σου, διεκδικώντας απαλλαγή από «βαριά» καθήκοντα. Μπορεί ακόμη να βρεις δουλειά, ύστερα από την μεσολάβηση φίλου/ης ή γνωστού/ης. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, προσφέρονται μεν για να μάθεις τα… πάντα και να λύσεις κάθε μυστήριο, αρκεί να κοπιάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα περάσεις καλά κι αν σου προταθεί μια έξοδος με παρέα δεν έχεις παρά να πεις το «ναι»! Αν πάλι έχεις παιδιά θα βρεθεί λύση σε κάποιο σημαντικό θέμα τους. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στον 8ο ηλιακό οίκο σου, στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις πάγο σε «μεγάλες προσδοκίες».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει ενδιαφέρουσες επισκέψεις στον χώρο σου, δεν αποκλείεται όμως να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού ή ακόμη και να μετακομίσεις. Επιπλέον «ψήνεται» μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου φέρνουν «τελειώματα» και απογοητεύσεις στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις γνωριμίες σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται για εκδρομές εξόδους και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου να σε βάζουν σε θέση «υπηρέτη», προσπαθείς να είσαι εντάξει, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τις αγορές που θα κάνεις, είναι πιθανό να σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση ή να ρυθμίσεις τις οφειλές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, βάζουν δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αν «ποντάρεις» τα πάντα σε αυτές, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις… πίκρες!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου κάθε τι το δύσκολο και «βασανιστικό», βρίσκει τον… συμπαραστάτη του και μέσα από συνεργασίες και αμοιβαίες υποστηρίξεις όλα θα γίνουν πιο εύκολα! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς οικονομικά από μια διαμεσολάβηση. Παράλληλα, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει διαβουλεύσεις στα παρασκήνια κι αν ψάχνεις για απαντήσεις, θα τις έχεις Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου. Παράλληλα βέβαια, μπορεί… ανά πάσα στιγμή να προκύψουν προβλήματα με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ζυγό συνεισφέρει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες και φιλίες, ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις «στα κοινά» ή σε μια συλλογική προσπάθεια πολιτιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζουν να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, κάνε κράττει όμως.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να δει με «καλό μάτι» μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, αφού διευρύνει τις προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να λάβεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα και το καλό σενάριο θέλει να βγαίνεις πολύ πιο δυνατός/η και «άτρωτος/η.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Ευνοούνται τα ταξίδια και τις σπουδές, ίσως μάλιστα να αναδειχθείς μέσα από αυτά αν είσαι επαγγελματίας του είδους. Αν πάλι σε απασχολεί ένα νομικό θέμα ή χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, θα ανάψει το πράσινο φως! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 12ο ηλιακό οίκο σου, στα εργασιακά σου οφείλεις να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και σε βοηθά να αποκτήσεις ότι χρειάζεσαι, έστω και μέσω άλλων, ενώ ανοίγει διάπλατα τον δρόμο σε μια χρηματοδότηση ή μια συμφωνία για τα χρέη σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου να ανάβουν κόκκινο στην αθωότητα και την καλή σου προαίρεση απέναντι στους άλλους, πρόσεξε μήπως σε μπλέξουν σε «ιστορίες».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER