Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:00

Λάρισα: «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ εξαπάτησε ηλικιωμένη

Γράφτηκε από την
Λάρισα: «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ εξαπάτησε ηλικιωμένη

Στην παγίδα των υποτιθέμενων υπαλλήλων της ΔΕΗ, που εμφανίζονται σε οικίες ηλικιωμένων με την πρόφαση βλάβης στο δίκτυο, έπεσε μια γυναίκα στη Λάρισα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο χωριό Βρυότοπος, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα της και είδε ένας άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως υπάλληλος συνεργείου και δικαιολόγησε την παρουσία του λέγοντας ότι υπάρχει ζημιά στο πίνακα παροχής ρεύματος.

Ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έπεισε την γυναίκα να βγάλει εκτός σπιτιού ότι πολύτιμο είχε προκειμένου να διασωθεί σε περίπτωση που ξεσπάσει πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα. Η ηλικιωμένη άκουσε όσα της είπε και τελικά την... πάτησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε για την δράση των απατεώνων, αλλά δεν πίστευε ποτέ ότι θα πέσει θύμα τους.

Πήρε χρήματα και έγινε «καπνός»

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα paidis.com η ηλικιωμένη γυναίκα τοποθέτησε μέσα σε έναν φάκελο το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και τότε ο «υπάλληλος» της ΔΕΗ τον άρπαξε και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στιγμές αργότερα η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.


NEWSLETTER