Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/10)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Συνιστάται να επιμείνεις περισσότερο σε σχέση με τους όρους μια συμφωνίας ή συνεργασίας, αφού αν δεν προσέξεις τα «ψιλά γράμματα», θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί ωστόσο κάποιες εξελίξεις να «κολλήσουν» εξ αιτίας της επιμονής άλλων σε αυτό. Παράλληλα, καλείσαι να αξιοποιήσεις νέες οικονομικές και δυνατότητες, αφήνοντας κατά μέρος τις συνήθεις επιλογές σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Καλείσαι να ασχοληθείς με λεπτομερείς εργασίες, ενδέχεται όμως να «τα βρεις μπαστούνια» με κάποιες δυσλειτουργίες κι αναγκαστικά θα καταφύγεις στους ειδικούς. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιο σου, σε θέλει… διαφορετικό/η και πρωτοπόρο στις επιλογές σου και σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, κάτι που μπορεί να συνοδευτεί από την απεμπλοκή σου από πρόσωπα ή καταστάσεις που σε δεσμεύουν. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει λειτουργικό/η και πιο χρήσιμο/η στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, αφού πέρα από τις… αγάπες και τα λουλούδια, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα και συμφέροντα που καθορίζουν την εξέλιξή τους. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει παράξενα όνειρα αλλά και μια σειρά αποκαλύψεων για πρόσωπα και καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Καλείσαι να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου αλλά και να βρεις ρεαλιστικές λύσεις σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Υπάρχουν ωστόσο και οι ειδικοί, που γνωρίζουν καλύτερα κάποια πράγματα. Παράλληλα, θ’ ανοίξεις ένα νέο κύκλο επαφών ή δραστηριοτήτων με άτομα που πέρα από «φρέσκες» ιδέες θα σου προσφέρουν και εναλλακτικές επιλογές στα… προσωπικά σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε ωθεί να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα κι αν δεν… σκαμπάζεις γρι από τεχνολογία, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε… προκαλεί να προχωρήσεις τα σχέδια σου κάτω από αντίξοες ή «παράδοξες» για τα δεδομένα σου συνθήκες, τελικά όμως οι αντιδράσεις από «δικούς σου» ανθρώπους είναι εκείνες που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Αντίθετα στις τάξεις των «ξένων» θα βρεις φανατικούς υποστηρικτές! Επιπλέον είναι πιθανό να προβείς σε αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε βοηθά να ξεχωρίσεις με τον επαγγελματισμό σου και την επιμονή σου σε λεπτομέρειες που τελικά είναι πολύ ουσιαστικές για την συνέχεια. Κι αν προκύψει μια τεχνική εμπλοκή σε μια συναλλαγή σου, εσύ είσαι ο/η ειδικός! Παράλληλα, ο Ουρανός τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή το έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Καλείσαι να γίνεις πιο πρακτικός/η, αφήνοντας κατά μέρος τα «ήξεις-αφήξεις». Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα δισεπίλυτο ζήτημα –κάτι σαν σπαζοκεφαλιά- που θα σε «κολλήσει», μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί λύση. Παράλληλα, θέλεις να αποκτήσεις κάτι που φάση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως «πολυτέλεια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αναδείξεις τις ειδικές γνώσεις σου στην δουλειά και σε τεχνικά θέματα, επιβεβαιώνοντας πως οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Επιπλέον καλείσαι να βάλεις στο… ζύγι την διατροφή σου! Παράλληλα, με τον Ουρανό απέναντί σου καλείσαι να αφήσεις τα «σίγουρα» και να τολμήσεις με νέες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε άτομα που ειδικεύονται σε κάτι και η επιμονή τους σε λεπτομέρειες μπορεί να σε… εκνευρίσει αλλά δες το όλο θέμα σαν μια ευκαιρία για να μάθεις κι εσύ πράγματα που ποτέ δεν θα τους έδινες σημασία κάτω από «φυσιολογικές συνθήκες. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να είσαι ο εαυτός σου, να «κρατήσεις» δηλαδή τους τύπους και να ακολουθήσεις την δεοντολογία στην δουλειά σου, αφού πολλά θα κριθούν από αυτό. Αν πάλι προκύψει ένα τεχνικό θέμα ή μια γραφειοκρατική εμπλοκή, έχεις τον τρόπο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός φέρνει «extreme» καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια στιγμή θα βρεθείς σε αμηχανία. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις τεχνικές σου, τόσο σε καθημερινά ζητήματα, όσο και στην δουλειά σου. Ίσως βέβαια να προκύψουν και… μπελάδες εξ αιτίας προβλημάτων, που απαιτούν ειδικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με την έλευση φίλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ζυγό δεν… επιτρέπει αφηρημάδες, αντίθετα σε καλεί να σκεφτείς και να εφαρμόσεις λειτουργικές λύσεις στα οικονομικά σου, ξεκινώντας από την καταγραφή εσόδων-εξόδων. Κι αν τυχόν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε έναν ειδικό σύμβουλο ή φοροτεχνικό. Παράλληλα, καλείσαι να μην προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, αφού θα προκύψουν απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER